Bu IPS değil mi ?Acer Nitro XZ273UP 3.999 TL
Displayport 1.4
2K 170 Hz
HDR400
Va Panel
Pivot
Sana gülücük bırakıyorumKimse seni tutmuyor dostum harcayabilirsin. Ben harcamayın demedim. Diyen var mı ?
Sevinirim. Reaksiyon gelmiş oluyor.Sana gülücük bırakıyorum
değil hocam kavisli olduğu için ben almamBu IPS değil mi ?
Olmadığı nı biliyorum zaten dostum. Bu fiyata alabileceğin IPS yok çünkü şuan.değil hocam kavisli olduğu için ben almam
Adam herşeyi buluyor la!Olmadığı nı biliyorum zaten dostum. Bu fiyata alabileceğin IPS yok çünkü şuan.
Va istersen ben sana daha ucuzda bulurum.
Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Görüntü kalitesi var dostum. IPS Çok daha canlı Va ya göre yan yana getirdiğinde aşırı fark var. Modelden modele göre teknik özellikler değişirAdam herşeyi buluyor la!
Bu arada VA İle IPS panel farkı nedir?
IPS en iyi görüntüyü verir fakat backlight bleed ve gecikme olarak VA'ya göre kötüdür. VA siyahları daha iyi gösterir fakat renk doygunluğu olarak IPS'in gerisindedir.Adam herşeyi buluyor la!
Bu arada VA İle IPS panel farkı nedir?
Olmadığı nı biliyorum zaten dostum. Bu fiyata alabileceğin IPS yok çünkü şuan.
Va istersen ben sana daha ucuzda bulurum.
Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com