Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

TahinPekmez

80+ Silver
mesela şöyle asus bu yaz yaptığı kampanyada bir üründe 350 TL geri ödeme veriyor bu geri ödeme şöyle oluyor ürünü 400 e aldın sonra kapına geldi felan ürünün serisini alıp birde faturasını felan alıp asusun sitesinden bilgilerini dolduruyosun ondan sonra kartına o parayı 1 ay mı 2 hafta mı bilemeyiz o parayı aktarıyolar.
haa teşekkür ederim. o zaman banka gibi benim paramı kullanıyor 1 ay

• Hahaha
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

krammer

80+ Bronze
Ürün bugün elime ulaştı.Tüm aşamaları geçiyorum Promotion Product kısmına USB-AC58 seçiyorum ardından Promotional Product Serial kısmına da kutuda ve cihazın üzerinde yazan(ikisi de aynı) seri numarasını yazıyorum ancak Please enter a valid Serial Number.(Geçerli bir seri numarası girin) hatası alıyorum. Daha önce çok cashback aldım ilk kez başıma geliyor ne yapmalıyım

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
Ürün bugün elime ulaştı.Tüm aşamaları geçiyorum Promotion Product kısmına USB-AC58 seçiyorum ardından Promotional Product Serial kısmına da kutuda ve cihazın üzerinde yazan(ikisi de aynı) seri numarasını yazıyorum ancak Please enter a valid Serial Number.(Geçerli bir seri numarası girin) hatası alıyorum. Daha önce çok cashback aldım ilk kez başıma geliyor ne yapmalıyım
Bu sabah işlemleri gerçekleştirdim ve bir sorun yaşamadım.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

krammer

80+ Bronze
Bu sabah işlemleri gerçekleştirdim ve bir sorun yaşamadım.
Ben de iade talebi açacaktım son kez sabah deneyeyim dedim hatta her şeyi önceden kayıtlıydı tıklıyordum otomatik dolduruyordu bu sefer oldu. İlginç :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yücel okan
Merhabalar ben basvuruyu ayin 8 inde yaptim fakat ne mail geldi nede asus sayfasinda basvurularimda gorunmuyor beklemem mi gerekiyor yoksa fatkli islemmi yapmam gerekiyor yardimci olabilirmi bilen birisi

Ekler

• Screenshot_2022-07-18-20-14-49-567_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-18-20-14-49-567_com.android.chrome.jpg
    142.7 KB · Hit: 59

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer
Başvuruyu yeni yapabildim bakalım hayırlısı umarım eksiksizdir de bi' an önce yatırırlar cashback'i.

1658402698409.png

Merhabalar ben basvuruyu ayin 8 inde yaptim fakat ne mail geldi nede asus sayfasinda basvurularimda gorunmuyor beklemem mi gerekiyor yoksa fatkli islemmi yapmam gerekiyor yardimci olabilirmi bilen birisi

Başvuruyu yaptığında başvuru takip kodu içeren mail gelmesi gerekiyordu o gelmedi mi?

SadeceSeyf

80+ Gold
Başvuruyu yeni yapabildim bakalım hayırlısı umarım eksiksizdir de bi' an önce yatırırlar cashback'i.

Alıntıyı görüntüle

Başvuruyu yaptığında başvuru takip kodu içeren mail gelmesi gerekiyordu o gelmedi mi?
kanka bu sayfaya nereden ulaşabiliriz ?
Opera Anlık Görüntü_2022-07-21_200951_promotion.asus.com.png

Bende de bu şekil de sen de yazdığı gibi bir tebrik mesajı falan almadım :D

Top Bottom