Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

Grknakgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Gürkan
BEYLER BEN YAPI KREDİ BANKASI İÇİN "YAPITRISXXX" YAZDIM DOĞRU DEĞİL Mİ SORUN YOK? BİR DE STATE APPROVED (ONAYLI) GÖRÜNÜYOR. ONAYLANMIŞ DEMEK Mİ BU DURUM

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
Alıntıyı görüntüle
geri ödeme adımlarını yapıyorumda bıc nedir
hocam bankanın bıc kodu. eğer yapıkredı kullanıyorsan googleye yapıkredı bıc yaz cıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BEYLER BEN YAPI KREDİ BANKASI İÇİN "YAPITRISXXX" YAZDIM DOĞRU DEĞİL Mİ SORUN YOK? BİR DE STATE APPROVED (ONAYLI) GÖRÜNÜYOR. ONAYLANMIŞ DEMEK Mİ BU DURUM
hocam xxxlı kısımlara banka kartınızın şube numarasını yazıyorsunuz diye biliyorum

Grknakgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Gürkan
hocam bankanın bıc kodu. eğer yapıkredı kullanıyorsan googleye yapıkredı bıc yaz cıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam xxxlı kısımlara banka kartınızın şube numarasını yazıyorsunuz diye biliyorum
böyle yazıyor yapıkredide
Bankamız swift kodu YAPITRISXXX ‘dir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yücel okan
Merhabalar ben urunu aldim ve asus geri odeme icin basvurumu yaptim ama.olumlu yada olumsuz bi mail gelmedi mail bikgilendirme suresi ne kadar acaba urun geldi acmadim olmadi iade etmeyi dusunuyorum

forza11

80+ Bronze
Ürün bugün elime ulaştı. Uzun süre uğraştım belki çalışır diye ama tepki vermedi. Farklı farklı alışveriş platformlarından kullanıcı yorumları okudum, ürünlerden bazıları direkt arızalı çıkıyormuş ancak değişim yapılmış ve o kişilere yeni sorunsuz ürünler gönderilmiş. İade etmeden önce böyle bir değişim olur mu diye ürünü satın almış olduğum Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Değişim talebi için 432 saate varan (18 gün) bir bekleme süresi içinde geri döneceklermiş :D Ben o bekleme süresini duyunca bıraktım telefonu anında iadeye bastım, yarın kargoya vereceğim.
Ürünü arızalı gelen olursa en azından deneyim olur diye yazmak istedim.
Driver yazılımı kurdun mu?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Ürün açılmıyor. Çalışmıyor herhangi bir şekilde, driverlarını kurup denedim. Ekstra olarak laptop üzerinde de denedim. Tepki yoktu cihazda.
Ürünün üzerinde mutlaka önce driverı kurun yazıyordu ben drıverı kurdum pc yi kapatıp açtım taktım çalıştı 50 megabit internetim var 25 megabit olarak değer verdi ping 7 indirme 3.5. Fena değil değerler modem ile aramda 2-3 odalık yer var sabit fiyatına alınmaz ama geri ödeme olduğu için alınır

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Buradaki fatura numaralı yerine ne yazacağız? Nerede yazıyor?
Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,661
Üyeler
164,715
Son üye
trxsmile