6700 xt olan mı ?Asus sağolsun her şeyi yapmama rağmen ekran kartının kampanyasından yararlandırmadı. Korkuyorum şimdi alsam 400tl boşa gider diye.
66006700 xt olan mı ?
neden yararlanamadınız hocam?Asus sağolsun her şeyi yapmama rağmen ekran kartının kampanyasından yararlandırmadı. Korkuyorum şimdi alsam 400tl boşa gider diye.
Yorum şartları karşılamıyormuş. Aynısını monitör de yaptılar. Yağlayıp balladım eksiksiz yandaş gibi yorum yaptım 300tl vermemek için kabul edilmedi. Bende monitörü iade ettim.neden yararlanamadınız hocam?
Eee o zaman biz ayvayı yedik yorum yapılmıyor ki QP bilişim'deYorum şartları karşılamıyormuş. Aynısını monitör de yaptılar. Yağlayıp balladım eksiksiz yandaş gibi yorum yaptım 300tl vermemek için kabul edilmedi. Bende monitörü iade ettim.
Kampanya şartlarında yorum yap diye bir şey yazmıyor. Eski kampanya ile bu kampanya farklı sanırım.Yorum şartları karşılamıyormuş. Aynısını monitör de yaptılar. Yağlayıp balladım eksiksiz yandaş gibi yorum yaptım 300tl vermemek için kabul edilmedi. Bende monitörü iade ettim.
Yorum şartı yoksa iyidir. (Dayanamadım aldım çünkü)Kampanya şartlarında yorum yap diye bir şey yazmıyor. Eski kampanya ile bu kampanya farklı sanırım.
hocam fatura oluşur oluşmaz asusa cashback için kayıt oluştursak sıkıntı olur mu acaba? Yoksa siparişin gelmesini beklemek mi gerekir?Doğru o yüzden aile üzerinden bir bireye alman daha mantıklı olur.
Ürün üzerinde Serial Number olmadan olusturamazsınız zaten CashBack kısmında onu da istiyor cunkuhocam fatura oluşur oluşmaz asusa cashback için kayıt oluştursak sıkıntı olur mu acaba? Yoksa siparişin gelmesini beklemek mi gerekir?
evet sonradan farkettim onuÜrün üzerinde Serial Number olmadan olusturamazsınız zaten CashBack kısmında onu da istiyor cunku