Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

r4NG3r

80+ Silver
18 yaş altı muhabbetini bilmiyorum ama ürünü aldığın kart önemsiz senden zaten kart bilgilerini ve o kartın uluslararası banka kodunu istiyor (BIC) faturadaki ve karttaki isim aynı olmalı mı bilmiyorum ama benimki aynıydı diye sorun yaşamadığım için emin değilim.
baska bir forumda birisi 18 yas alti resmi kampanyalara katilamaz yazmış ondan dolayi tirstim,yarin asusu arayip sorucam eger oyleyse iade edicem paramiz bosa gitmesin ama oyle olsa kampanya kosullarinda yazardi bence

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
baska bir forumda birisi 18 yas alti resmi kampanyalara katilamaz yazmış ondan dolayi tirstim,yarin asusu arayip sorucam eger oyleyse iade edicem paramiz bosa gitmesin ama oyle olsa kampanya kosullarinda yazardi bence
Doğru o yüzden aile üzerinden bir bireye alman daha mantıklı olur.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
@GÖKHAN YILDIRIM hocam önerdi ve ürünü buldu cok ama cok güzel fiyat -
İhtiyacı olan kacırmasın
  • USB 3.0 arayüzü ile 10 kata kadar daha hızlı veri aktarımı
  • 10 kata kadar daha fazla sinyal menzili sunan iki adet çıkarılabilir yüksek kazanımlı anten
  • En iyi çekim noktasını belirlemek için istenilen yere yerleştirme imkanı sunan USB uzatma kablosu
  • Gelişmiş Güvenlik – 64/128 bit WEP, WPA, WPA2 WPA3 şifreleme standartları
  • EZ WPS – WPS düğmesiyle yalnızca 2 adımda Wi-Fi yapılandırma ayarları
reis benim 2 sorum olucaktı 1. si ben bunu alsam kesin olarak cashback alabilirmiyim.
2. si para onaylandıktan kaç gün sonra hesabıma gelir

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
reis benim 2 sorum olucaktı 1. si ben bunu alsam kesin olarak cashback alabilirmiyim.
2. si para onaylandıktan kaç gün sonra hesabıma gelir
hocam valla ben min 2-3 ay surer dıyorum gerı odemelerı ne zmn yapacaklarına bakmadım :D ıns yaparlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Salih Aydın
Hocam ben anlamadım bu cihaz router mi ne tam olarak. Ben yan binadan kasaya cat 6 kablo çektim. Fiber kullanıyorum 110 mbit hız alıyorum. O kabloyu router a baglayacagim o sekilde evde kullanacagim. Aradığım cihaz bu mu tam anlamıyorum bu işlerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu router değil bilgisayara takılıyor sanirim. Asusun böyle geri ödemeli bildiğiniz routeri var mı acaba?

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Hocam ben anlamadım bu cihaz router mi ne tam olarak. Ben yan binadan kasaya cat 6 kablo çektim. Fiber kullanıyorum 110 mbit hız alıyorum. O kabloyu router a baglayacagim o sekilde evde kullanacagim. Aradığım cihaz bu mu tam anlamıyorum bu işlerden.

Bu router değil bilgisayara takılıyor sanirim. Asusun böyle geri ödemeli bildiğiniz routeri var mı acaba?
Maalesef yok hocam.
Ama kendi kullandıgım tavsıye edebılecegım var

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Vay be 1 ay önce babam teknosadan 450 mi ne vermişti görünce yapıştırdım hemen teşekkürler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Salih Aydın

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Tesekkurler, ne kadar bir hız düşmesi oluyor, bir de amazonda ürünler nereden geliyor ek bir ücret veriyor muyuz?
Hocam bunuda kabloyla baglıyorsunuz gram fark olmuyor :D yani modemle cihaz arasında ethernet kablosu oluyor ( hız testinde ikisi de sabit bire bir aynı)

Tesekkurler, ne kadar bir hız düşmesi oluyor, bir de amazonda ürünler nereden geliyor ek bir ücret veriyor muyuz?
Ek ucret vs olmuyor hatta ilk alısverıse mobilden 30 40 tl veriyor diye biliyorum amazonu ıstemezseniz

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,688
İsim
Oozdmrsm
Bunu nasıl alacağım biri anlatabilir mi? Geri iade falan deniliyor nasıl oluyor?

krammer

80+ Bronze

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Top Bottom