❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

18 yaş altı muhabbetini bilmiyorum ama ürünü aldığın kart önemsiz senden zaten kart bilgilerini ve o kartın uluslararası banka kodunu istiyor (BIC) faturadaki ve karttaki isim aynı olmalı mı bilmiyorum ama benimki aynıydı diye sorun yaşamadığım için emin değilim.
baska bir forumda birisi 18 yas alti resmi kampanyalara katilamaz yazmış ondan dolayi tirstim,yarin asusu arayip sorucam eger oyleyse iade edicem paramiz bosa gitmesin ama oyle olsa kampanya kosullarinda yazardi bence

baska bir forumda birisi 18 yas alti resmi kampanyalara katilamaz yazmış ondan dolayi tirstim,yarin asusu arayip sorucam eger oyleyse iade edicem paramiz bosa gitmesin ama oyle olsa kampanya kosullarinda yazardi bence
Doğru o yüzden aile üzerinden bir bireye alman daha mantıklı olur.

@GÖKHAN YILDIRIM hocam önerdi ve ürünü buldu cok ama cok güzel fiyat -
İhtiyacı olan kacırmasın
  • USB 3.0 arayüzü ile 10 kata kadar daha hızlı veri aktarımı
  • 10 kata kadar daha fazla sinyal menzili sunan iki adet çıkarılabilir yüksek kazanımlı anten
  • En iyi çekim noktasını belirlemek için istenilen yere yerleştirme imkanı sunan USB uzatma kablosu
  • Gelişmiş Güvenlik – 64/128 bit WEP, WPA, WPA2 WPA3 şifreleme standartları
  • EZ WPS – WPS düğmesiyle yalnızca 2 adımda Wi-Fi yapılandırma ayarları
reis benim 2 sorum olucaktı 1. si ben bunu alsam kesin olarak cashback alabilirmiyim.
2. si para onaylandıktan kaç gün sonra hesabıma gelir

reis benim 2 sorum olucaktı 1. si ben bunu alsam kesin olarak cashback alabilirmiyim.
2. si para onaylandıktan kaç gün sonra hesabıma gelir
hocam valla ben min 2-3 ay surer dıyorum gerı odemelerı ne zmn yapacaklarına bakmadım :D ıns yaparlar.

Hocam ben anlamadım bu cihaz router mi ne tam olarak. Ben yan binadan kasaya cat 6 kablo çektim. Fiber kullanıyorum 110 mbit hız alıyorum. O kabloyu router a baglayacagim o sekilde evde kullanacagim. Aradığım cihaz bu mu tam anlamıyorum bu işlerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu router değil bilgisayara takılıyor sanirim. Asusun böyle geri ödemeli bildiğiniz routeri var mı acaba?

Hocam ben anlamadım bu cihaz router mi ne tam olarak. Ben yan binadan kasaya cat 6 kablo çektim. Fiber kullanıyorum 110 mbit hız alıyorum. O kabloyu router a baglayacagim o sekilde evde kullanacagim. Aradığım cihaz bu mu tam anlamıyorum bu işlerden.

Bu router değil bilgisayara takılıyor sanirim. Asusun böyle geri ödemeli bildiğiniz routeri var mı acaba?
Maalesef yok hocam.
Ama kendi kullandıgım tavsıye edebılecegım var

Vay be 1 ay önce babam teknosadan 450 mi ne vermişti görünce yapıştırdım hemen teşekkürler :D

Tesekkurler, ne kadar bir hız düşmesi oluyor, bir de amazonda ürünler nereden geliyor ek bir ücret veriyor muyuz?
Hocam bunuda kabloyla baglıyorsunuz gram fark olmuyor :D yani modemle cihaz arasında ethernet kablosu oluyor ( hız testinde ikisi de sabit bire bir aynı)

Tesekkurler, ne kadar bir hız düşmesi oluyor, bir de amazonda ürünler nereden geliyor ek bir ücret veriyor muyuz?
Ek ucret vs olmuyor hatta ilk alısverıse mobilden 30 40 tl veriyor diye biliyorum amazonu ıstemezseniz

Bunu nasıl alacağım biri anlatabilir mi? Geri iade falan deniliyor nasıl oluyor?

Doğru o yüzden aile üzerinden bir bireye alman daha mantıklı olur.
sorun şu ki siparişi geçtim,hemde 6700 xt almıştım :D gaming gene yazdım fatura daha oluşturulmamış faturayı değiştirirlerse iyi yoksa siparişi iptal edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri