❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

Asus sağolsun her şeyi yapmama rağmen ekran kartının kampanyasından yararlandırmadı. Korkuyorum şimdi alsam 400tl boşa gider diye.

neden yararlanamadınız hocam?
Yorum şartları karşılamıyormuş. Aynısını monitör de yaptılar. Yağlayıp balladım eksiksiz yandaş gibi yorum yaptım 300tl vermemek için kabul edilmedi. Bende monitörü iade ettim.

Yorum şartları karşılamıyormuş. Aynısını monitör de yaptılar. Yağlayıp balladım eksiksiz yandaş gibi yorum yaptım 300tl vermemek için kabul edilmedi. Bende monitörü iade ettim.
Eee o zaman biz ayvayı yedik yorum yapılmıyor ki QP bilişim'de

Kampanya şartlarında yorum yap diye bir şey yazmıyor. Eski kampanya ile bu kampanya farklı sanırım.

Doğru o yüzden aile üzerinden bir bireye alman daha mantıklı olur.
hocam fatura oluşur oluşmaz asusa cashback için kayıt oluştursak sıkıntı olur mu acaba? Yoksa siparişin gelmesini beklemek mi gerekir?

hocam fatura oluşur oluşmaz asusa cashback için kayıt oluştursak sıkıntı olur mu acaba? Yoksa siparişin gelmesini beklemek mi gerekir?
Ürün üzerinde Serial Number olmadan olusturamazsınız zaten :D CashBack kısmında onu da istiyor cunku

1657697975416.png

geri ödeme adımlarını yapıyorumda bıc nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri