Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 988
O x leri yazmak zorundayız değil miGarantinin TGBATRISXXX miş. Ben sondaki XXX i yazmadım. Yanlış oldu herhalde. Mail attım asusa güncellemeleri için. Umarım güncellerler.
O x leri yazmak zorundayız değil miGarantinin TGBATRISXXX miş. Ben sondaki XXX i yazmadım. Yanlış oldu herhalde. Mail attım asusa güncellemeleri için. Umarım güncellerler.
Garantiyi aradım. Zorundaymisiz.O x leri yazmak zorundayız değil mi
Ürün açılmıyor. Çalışmıyor herhangi bir şekilde, driverlarını kurup denedim. Ekstra olarak laptop üzerinde de denedim. Tepki yoktu cihazda.driver kurdunuz mu?
Ödemeyi al iade etÜrün açılmıyor. Çalışmıyor herhangi bir şekilde, driverlarını kurup denedim. Ekstra olarak laptop üzerinde de denedim. Tepki yoktu cihazda.
hocam bankanın bıc kodu. eğer yapıkredı kullanıyorsan googleye yapıkredı bıc yaz cıkar.Alıntıyı görüntüle
geri ödeme adımlarını yapıyorumda bıc nedir
hocam xxxlı kısımlara banka kartınızın şube numarasını yazıyorsunuz diye biliyorumBEYLER BEN YAPI KREDİ BANKASI İÇİN "YAPITRISXXX" YAZDIM DOĞRU DEĞİL Mİ SORUN YOK? BİR DE STATE APPROVED (ONAYLI) GÖRÜNÜYOR. ONAYLANMIŞ DEMEK Mİ BU DURUM
o durumda geri ödemeyi geri istiyor galibeÖdemeyi al iade et![]()
böyle yazıyor yapıkredidehocam bankanın bıc kodu. eğer yapıkredı kullanıyorsan googleye yapıkredı bıc yaz cıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam xxxlı kısımlara banka kartınızın şube numarasını yazıyorsunuz diye biliyorum
Şaka yaptım kanki oluyprsa da yapmayıno durumda geri ödemeyi geri istiyor galibe
Driver yazılımı kurdun mu?Ürün bugün elime ulaştı. Uzun süre uğraştım belki çalışır diye ama tepki vermedi. Farklı farklı alışveriş platformlarından kullanıcı yorumları okudum, ürünlerden bazıları direkt arızalı çıkıyormuş ancak değişim yapılmış ve o kişilere yeni sorunsuz ürünler gönderilmiş. İade etmeden önce böyle bir değişim olur mu diye ürünü satın almış olduğum Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Değişim talebi için 432 saate varan (18 gün) bir bekleme süresi içinde geri döneceklermişBen o bekleme süresini duyunca bıraktım telefonu anında iadeye bastım, yarın kargoya vereceğim.
Ürünü arızalı gelen olursa en azından deneyim olur diye yazmak istedim.
Ürünün üzerinde mutlaka önce driverı kurun yazıyordu ben drıverı kurdum pc yi kapatıp açtım taktım çalıştı 50 megabit internetim var 25 megabit olarak değer verdi ping 7 indirme 3.5. Fena değil değerler modem ile aramda 2-3 odalık yer var sabit fiyatına alınmaz ama geri ödeme olduğu için alınırÜrün açılmıyor. Çalışmıyor herhangi bir şekilde, driverlarını kurup denedim. Ekstra olarak laptop üzerinde de denedim. Tepki yoktu cihazda.