Knk her seferinde yeni konu açacağına acaba Konuya girip Konuyu Gükselt desen daha Mantıklı olmaz Mı?İps panel ve minimum 144 hertz olsun yeterli. 2. monitör olarak kullanacam. Oyun falan oynamayacam.
aga yükseltiyorum da hakkım bitiyor. Cevap gelmiyor o yüzden mecbur kalıyorumKnk her seferinde yeni konu açacağına acaba Konuya girip Konuyu Gükselt desen daha Mantıklı olmaz Mı?
Fiyatını bilmiyorum ama ben VG249Q kullanıyorum memnunumaga yükseltiyorum da hakkım bitiyor. Cevap gelmiyor o yüzden mecbur kalıyorum
Baya bi araştırdım akakçeyi taradım ettim 2 tane monitör arasında kaldım. Yeni konu mu açayim napayim ben hocamFiyatını bilmiyorum ama ben VG249Q kullanıyorum memnunum
modelleri neBaya bi araştırdım akakçeyi taradım ettim 2 tane monitör arasında kaldım. Yeni konu mu açayim napayim ben hocam
Pivottan dolayı 2. ama iyi bir satıcıdan al ölü pixel falan çıkarsa iade etmen kolay olsun.
Hocam pivotla işim yok monitör kolu takacam fakat satıcı konusunda haklısınız. Pahalı olanın satıcıları hep sıkıntı. Ama öteki amazonda satılıyor ve daha ucuz. Tek sıkıntısı 250 candela parlaklığı var. Ne yapsam bilemedim.Pivottan dolayı 2. ama iyi bir satıcıdan al ölü pixel falan çıkarsa iade etmen kolay olsun.
Ben olsam madem önemli değil diyorsun amazondan alır geçerdimHocam pivotla işim yok monitör kolu takacam fakat satıcı konusunda haklısınız. Pahalı olanın satıcıları hep sıkıntı. Ama öteki amazonda satılıyor ve daha ucuz. Tek sıkıntısı 250 candela parlaklığı var. Ne yapsam bilemedim.
O halde ucuz olanı alayim. Bu arada 2 marka vardı aklımda biri asus diğer msi. Asus olarak bu cepte dursun. Msi tarafında da şunu buldum. Ne dersiniz hocam ?Ben olsam madem önemli değil diyorsun amazondan alır geçerdim
Knk dikkat et Alacağın Monitörün Veda Uyumluluğu varmı Epey'de vs. Bak yoksa takamassın koluHocam pivotla işim yok monitör kolu takacam fakat satıcı konusunda haklısınız. Pahalı olanın satıcıları hep sıkıntı. Ama öteki amazonda satılıyor ve daha ucuz. Tek sıkıntısı 250 candela parlaklığı var. Ne yapsam bilemedim.
Hocam diğer konuma gelir misin ? https://forum.donanimarsivi.com/kon...lacam-onayliyor-musunuz.1001671/#post-9032477Knk dikkat et Alacağın Monitörün Veda Uyumluluğu varmı Epey'de vs. Bak yoksa takamassın kolu