Neler Yeni

Yardım Asus veya msi 24 inç monitör önerir misiniz lütfen ?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
İps panel ve minimum 144 hertz olsun yeterli. 2. monitör olarak kullanacam. Oyun falan oynamayacam.
Knk her seferinde yeni konu açacağına acaba Konuya girip Konuyu Gükselt desen daha Mantıklı olmaz Mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Pivottan dolayı 2. ama iyi bir satıcıdan al ölü pixel falan çıkarsa iade etmen kolay olsun.
Hocam pivotla işim yok monitör kolu takacam fakat satıcı konusunda haklısınız. Pahalı olanın satıcıları hep sıkıntı. Ama öteki amazonda satılıyor ve daha ucuz. Tek sıkıntısı 250 candela parlaklığı var. Ne yapsam bilemedim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Hocam pivotla işim yok monitör kolu takacam fakat satıcı konusunda haklısınız. Pahalı olanın satıcıları hep sıkıntı. Ama öteki amazonda satılıyor ve daha ucuz. Tek sıkıntısı 250 candela parlaklığı var. Ne yapsam bilemedim.
Ben olsam madem önemli değil diyorsun amazondan alır geçerdim

Ben olsam madem önemli değil diyorsun amazondan alır geçerdim
O halde ucuz olanı alayim. Bu arada 2 marka vardı aklımda biri asus diğer msi. Asus olarak bu cepte dursun. Msi tarafında da şunu buldum. Ne dersiniz hocam ?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk dikkat et Alacağın Monitörün Veda Uyumluluğu varmı Epey'de vs. Bak yoksa takamassın kolu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom