HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 517
Arkadaşlar sizce tercih etmelimiyim ve cs go için cod warzone gibi oyunlarda nasıldır f/p mıdır ve alternatif olarak öneribileceğiniz bir monitör varmıdır.
Niye reis.Yanii alınabilir 2300 e aldım ben beğenmedim.
Şahsen fiyat sıkıntın yoksa LGNiye reis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar birde alternatifler arasında bunlarda var bir bakın.
Sizce bunlardan hangisi yoksa bumu QR mı.
Vg249Q kullanıyorum asansör, malzeme kalitesi her seyi cok iyi.Arkadaşlar sizce tercih etmelimiyim ve cs go için cod warzone gibi oyunlarda nasıldır f/p mıdır ve alternatif olarak öneribileceğiniz bir monitör varmıdır.
3200 bütçem var.Şahsen fiyat sıkıntın yoksa LG
Qr alabilirim ama bana biri dediki ghosting en az Gigabyte modelinde varmış kesin olarak aldığımda problemli olmasını istemiyorum.Vg249Q kullanıyorum asansör, malzeme kalitesi her seyi cok iyi.
Rx6600xt var bende uyumlu.2 yıla yakındır kullanıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum nvidia ekran kartı, amd ekran kartı ve xbox series s de kullandım ben memnunum şahsen.
Bende de aynı kart var rtx 3060 la filanda kullandım beni memnun etti.Qr alabilirim ama bana biri dediki ghosting en az Gigabyte modelinde varmış kesin olarak aldığımda problemli olmasını istemiyorum.
Rx6600xt var bende uyumlu.
Ben yanlış modeli yazmışım ana konu olarak.Bende de aynı kart var rtx 3060 la filanda kullandım beni memnun etti.
Hangisini kullanıyorsunuz.Kullanıyorum o modeli 2yıl olacak hiçbir sıkıntısı yok kaliteli bir monitör pivot özelliği bayağı iyi.