Problem kablondan dolayı olabilir , kablon hdmi ise maksimum 140 veya 165hz kullanabilirsin diye biliyorum üstünü display port ile kullanabiliyorsun fakat hdmi kablon yanlış bilmiyor isem 2.0 ise monitör ayarlarından overclock özelliğini açıp hdmi ile 180 hzde kullanabilirsinkankalar bugüne kadar 144te kullanıyordum bugün 180e geçeyim dedim ekranda beyaz çizgilenmeler oluyor kablo tozludur diye üfledim düzelmedi kablodan mıdır monitörle alakalı mı sizce yardımcı olur musunuz ?
dp kullanıyorum kablo eski ya da kötü olabilir mi kutudan çıkan kabloyu kullanıyorumProblem kablondan dolayı olabilir , kablon hdmi ise maksimum 140 veya 165hz kullanabilirsin diye biliyorum üstünü display port ile kullanabiliyorsun fakat hdmi kablon yanlış bilmiyor isem 2.0 ise monitör ayarlarından overclock özelliğini açıp hdmi ile 180 hzde kullanabilirsin
eğer dp monitör kutusunun içinden çıktıysa bir problem olmaması gerekiyor fakat garanti konuşamamdp kullanıyorum kablo eski ya da kötü olabilir mi kutudan çıkan kabloyu kullanıyorum