Neler Yeni

ASUS VG24VQ Flickering sorunu

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
anladım peki önerdiğin bişe varmı gysnc kapatıncada oyun zevk vermiyor açıncada bu canımı sıkıyor ne yapsam bilemedim

Can sıkar haklısın. Ya sync kapatıp alışacaksın yada iade veya monitörü satmak başka çözüm yok. Ben monitörü 1700'e alıp 1700 TL'ye satmıştım aynısı vardı bende.

JustPlayer004

80+ Bronze
Can sıkar haklısın. Ya sync kapatıp alışacaksın yada iade veya monitörü satmak başka çözüm yok. Ben monitörü 1700'e alıp 1700 TL'ye satmıştım aynısı vardı bende.
bende 1700e aldım peki mesela satma gibi bir durum olursa aynı fiyat bandında sorunsuz bi monitör varmıdır ama mesela şey olmamalı bunda bu sorun varken diğerinde ips panelde başka sorun olan gibi 0sorunsuz bişe olmalı varmıdır ?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
bende 1700e aldım peki mesela satma gibi bir durum olursa aynı fiyat bandında sorunsuz bi monitör varmıdır ama mesela şey olmamalı bunda bu sorun varken diğerinde ips panelde başka sorun olan gibi 0sorunsuz bişe olmalı varmıdır ?

Sıfır sorunsuz bir ürün yok diyebilirim. Çünkü monitör üreticileri kar yapma amacıyla ellerinden geldigi kadar üründen malzeme çalıyor ve kalite düşürüyor. Bir monitörde ghosting az oluyor ama ips glow sorunu fazla olabiliyor. Diger monitörde hız yavaş renkler iyi ips glow yok gibi örnekler verebilirim.

JustPlayer004

80+ Bronze
Sıfır sorunsuz bir ürün yok diyebilirim. Çünkü monitör üreticileri kar yapma amacıyla ellerinden geldigi kadar üründen malzeme çalıyor ve kalite düşürüyor. Bir monitörde ghosting az oluyor ama ips glow sorunu fazla olabiliyor. Diger monitörde hız yavaş renkler iyi ips glow yok gibi örnekler verebilirim.
hm anladım ozaman boş vereyim benim bu monitördeki tek problemim flickering di o da kablo değiştiririm driver update geldikçe yaparım geçti geçti geçmezsede kafaya takmayacağım artık zaten uygun fiyata aldım diyebilirim bunu satsam bile alacağım başka model yok diye biliyorum ayrıca çoğu va panelde de varmış bu sorun ıps panel de de ışık sızması vs varmış ondan dolayı umursamayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,293
Üyeler
161,026
Son üye
Sytron
Top Bottom