Arkadaşlar bu monitörü almaya karar kıldım çoğu yorumda bu monitörün önerildiğini gördüm. Bu monitöre sahip kişiler kendi fikirlerini paylaşabilir mi? Ve başka monitör öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler
herhangi bir ghosting durumu söz konusu değil di mi ustaAlınır, bende vg27aqm1a var memnunum
ciddi mi ya böyle şeylerle uğraşmayı hiç istememBende var 1 yıl olmadan garantiye gönderdim ekranda 5-6 cm lik çizgi çıktı
Ghosting yokherhangi bir ghosting durumu söz konusu değil di mi usta
valla hocam şans işi gibi teknik servisi de çok sorunlu diyorlar bakalım umarım düzgün şekilde gelir monitörciddi mi ya böyle şeylerle uğraşmayı hiç istemem
Almayı düşünüyorum vg27 yi önerir misin?Vg27aq3a var çok kaliteli bu monitör de öyledir kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ghosting yok
2 aydır kullanıyorum kesinlikle öneririm kısa yollarda da her şey var renk doğruluğu tepki süresi olsun gayet mükemmel bir monitör ben 9k ya almıştım tuf zaten kaliteli markaAlmayı düşünüyorum vg27 yi önerir misin?
Ama hareket ettirken plastik olduğu için cips gibi ses çıkarıyor : )2 aydır kullanıyorum kesinlikle öneririm kısa yollarda da her şey var renk doğruluğu tepki süresi olsun gayet mükemmel bir monitör ben 9k ya almıştım tuf zaten kaliteli marka
Normal o2 aydır kullanıyorum kesinlikle öneririm kısa yollarda da her şey var renk doğruluğu tepki süresi olsun gayet mükemmel bir monitör ben 9k ya almıştım tuf zaten kaliteli marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama hareket ettirken plastik olduğu için cips gibi ses çıkarıyor : )