Neler Yeni

Asus VG27VQ 2 Adet Ölü Piksel Sorunu

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
Selam arkadaşlar.

Geçen hafta incehesap'tan başlıkta söylediğim monitörü almıştım. Kutudan çıkardığımda tam kontrol etme şansım olmadı ama şimdi kontrol ettiğimde biri yeşilde biri mavide 2 adet ölü piksel mevcut.

İndirimden güzel fiyata almıştım. Sizce iadeye göndermeli miyim? Ya da göndersem değişim yaparlar mı? Ya da incehesap'la hiç uğraşmadan eğer çoğalırsa direkt Asus'a garantiye mi göndersem? Kararsızım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Not: Mavi resimde ölü pikselin sol alt çaprazında görünen şey toz, o kısımda şu an bi şey yok.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-28 at 21.45.32.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-28 at 21.45.32.jpeg
    623.3 KB · Hit: 85
  • 0019c607-4693-4278-8d75-103875a50226.jpg
    0019c607-4693-4278-8d75-103875a50226.jpg
    734.5 KB · Hit: 98

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selam arkadaşlar.

Geçen hafta incehesap'tan başlıkta söylediğim monitörü almıştım. Kutudan çıkardığımda tam kontrol etme şansım olmadı ama şimdi kontrol ettiğimde biri yeşilde biri mavide 2 adet ölü piksel mevcut.

İndirimden güzel fiyata almıştım. Sizce iadeye göndermeli miyim? Ya da göndersem değişim yaparlar mı? Ya da incehesap'la hiç uğraşmadan eğer çoğalırsa direkt Asus'a garantiye mi göndersem? Kararsızım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Not: Mavi resimde ölü pikselin sol alt çaprazında görünen şey toz, o kısımda şu an bi şey yok.
Gönderin garantiye değişim yaparlar.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Asus garantisine mi? Asus garantisi 3 ölü piksel değil miydi?
O değişmemiş miydi ? 1 tane ölü piksel çıksa bile değişim veya iade hakkınız var diye biliyorum hukuken.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Asus garantisine mi? Asus garantisi 3 ölü piksel değil miydi?
Satıcıya mesaj atın.
Onlar zaten ilgilenirler.
Göndermek istemezseniz 1 tane daha çıkmasını bekleyin. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

O değişmemiş miydi ? 1 tane ölü piksel çıksa bile değişim veya iade hakkınız var diye biliyorum hukuken.
Bende öyle biliyorum anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Monitör almaya korkuyorum arkadaş bu nasıl iştir.144 hz lg monitörü aldım md2 sistemdeki onda ölü piksel çıktı iade ettim, acerin 165 hz monitörüne bakıyordum ondada baya sıkıntı çıkanlar olmuş. Şimdi asus alıyım biraz paraya kıyıyım dedim sende çıkmış napıcam ben zaten tatilimin içine ettiler evde can sıkıntısından patlıcam ..

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Arif güngör
Monitör almaya korkuyorum arkadaş bu nasıl iştir.144 hz lg monitörü aldım md2 sistemdeki onda ölü piksel çıktı iade ettim, acerin 165 hz monitörüne bakıyordum ondada baya sıkıntı çıkanlar olmuş. Şimdi asus alıyım biraz paraya kıyıyım dedim sende çıkmış napıcam ben zaten tatilimin içine ettiler evde can sıkıntısından patlıcam ..
alabilirsen git mağazadan almaya çalış bütün testleri yapmalarını iste gözünün önünde yapıp veriyorlar testlerini sorun yaşamazsın. ama internetten sıkıntı çıkabilir şans işi biraz o

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alabilirsen git mağazadan almaya çalış bütün testleri yapmalarını iste gözünün önünde yapıp veriyorlar testlerini sorun yaşamazsın. ama internetten sıkıntı çıkabilir şans işi biraz o

Samsun'da oturuyorum, ürünü incehesap'tan almıştım. Mağazaya gitme şansım yok yani.

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
Gaming gecesinden güzel bir indirimle almıştım, monitörü de sevmiştim ama iadeye göndereceğim gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Arif güngör
Gaming gecesinden güzel bir indirimle almıştım, monitörü de sevmiştim ama iadeye göndereceğim gibi duruyor.
sen bence onu iade et edebilirsen ve eğer yakınnda VATAN, MEDİAMARKT gibi mağazalar varsa oralardan bak almaya çalış testini yaptır.

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Semih
sen bence onu iade et edebilirsen ve eğer yakınnda VATAN, MEDİAMARKT gibi mağazalar varsa oralardan bak almaya çalış testini yaptır.
İyi hoş diyorsun ama oralarda bu fiyata almam imkansız. Ben gaming gecesinden 2.1999 TL'ye aldım, şu an ürün vatan'da 2932 TL.

Top Bottom