Neler Yeni

Asus vs msi vs game garaj :d

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk

Bu üc laptop arasında donanım haricinde nasil farklar var ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kalite farkı var.
Asus > MSI > GA

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sence ne almalıyım bu durumda 9000 ,9300 tl bir bütçe

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haklısın knk fakat Game Garajın da laptopları f/p bence.
Donanım olarak f/p olabilir.Ama gaming laptop kullanmış biri olarak tasarımı,malzeme kalitesi,hava akışı da önemli.Isınma durumunda nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz.Daha yeni bir firma ve ilk laptopları.Ben de oradan kasa aldım fakat laptop için biraz beklemek bence daha iyi olur.Bu süreçte geri dönüşlere göre farklı tasarımlar çıkabilir.Zaten 1-2 ay sonra yeni rtx laptoplar ekleyeceklermiş.Beklemekte fayda var.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım olarak f/p olabilir.Ama gaming laptop kullanmış biri olarak tasarımı,malzeme kalitesi,hava akışı da önemli.Isınma durumunda nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz.Daha yeni bir firma ve ilk laptopları.Ben de oradan kasa aldım fakat laptop için biraz beklemek bence daha iyi olur.Bu süreçte geri dönüşlere göre farklı tasarımlar çıkabilir.Zaten 1-2 ay sonra yeni rtx laptoplar ekleyeceklermiş.Beklemekte fayda var.
Zaten hemen almayacağım gorus alıyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Universitede oyun oynanmiyor mu laptopla ?
Oynanıyor tabii ki.Ben performans açısından dedim o bütçelere çok daha iyi masaüstü toplarsın.Ama üniversiteyse başka.Ben de okurken laptop almıştım mezun olduğum gün satmıştım.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Oynanıyor tabii ki.Ben performans açısından dedim o bütçelere çok daha iyi masaüstü toplarsın.Ama üniversiteyse başka.Ben de okurken laptop almıştım mezun olduğum gün satmıştım.
Edecegi deger cok dusecektir ekstra olarak ekran karti takarim sorun hallolur yine kullanıma devam ederim diye düşünüyorum sonuçta biraz daha pahalı olan bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,716
Üyeler
163,372
Son üye
oixxii
Top Bottom