Neler Yeni

ASUS VS MSI VS GIGABYTE hangi ekran kartı markası daha iyidir?

Sasua42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Batuhan
bende asus tercih ederim fakat gıgabyte den uzak dur demenin sebebi nedir?
Rtx 20xx serisinde windforce özellikle önerilmiyordu. Termal sorunlar vardı diye hatırlıyorum. Rtx 3070 gigabyte gaming oc kullanıyorum sorunsuz ama 20xx de eleştiriler vardı.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Eren
Gayet memnunum 1660super serisinde aynı markanın gaming modelleri daha iyiydi bütçeden almamıştım zamanında sizde önce 2060 mı 3060 mı ona karar verip sonra markayı araştırmanızı öneririm çünkü her marka her seride lider değil seriler göre değişkenlik gösterebiliyor.
yardımın için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rtx 20xx serisinde windforce özellikle önerilmiyordu. Termal sorunlar vardı diye hatırlıyorum.
tamamdır yorumunu dikkate alarak ekran kartını seçmeye çalışacağız yardımınız için teşekkürler

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
yardımın için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır yorumunu dikkate alarak ekran kartını seçmeye çalışacağız yardımınız için teşekkürler
hangi ekran kartını aldın bro

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,936
İsim
Murat Orhan
Selam, bu soruyu kendim için değil arkadaşım için soruyorum başlıkta yazdığım gibi asus, msı veya gıgabyte marka ekran kartı alacak hangisini tercih edersiniz düşünceleriniz nedir yorum+karşılaştırma yaparsanız sevinirim.
En ucuzu hangisiyse.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ben olsam asus tercih ederim lakin modele göre değerlendirilebilir. Msi ventus modellerinden şikayetçi olan çok insan gördüm

Top Bottom