Neler Yeni

Asus XG259QNS Overdrive ve ELMB Ayarı Nasıl Olmalı CS 2'de?

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Razor
Bir kaç video izledim, reddit vs. forumlara baktım ama herkes farklı bir şey söylüyor. Biri OverDrive'ı 13'te kullanıyorum diyor, öteki 19, başkası 20, biri 3 anlamadım gitti. Videoya bakıyorum ELMB 5/5 ve OverDrive 20/20'de ghosting gözükmüyor ama chatgpt'ye sorduğumda input lag olur diyor. ELMB açık oynuyordum Cs 2'yi ama şimdi kapayıp deniyorum, OverDrive ile oynuyorum sürekli ama hiçbir fark anlamadım. Onun haricinde 380 hz'de kullanıyorum. Var mı bu mönitörü kullanıpta Cs 2 oynayan?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
GPT doğru diyor Overdrive'ı köklersen overshoot olur, bu yüzden overdrive ayarını absürt derecelerde kullanmamak gerek. Bende seninki kadar kademe yok 5 kademe var düşük, çok düşük, normal, yüksek ve çok yüksek ben overdrive'ı normalde kullanıyorum.

Son düzenleme:

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Razor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GPT doğru diyor Overdrive'ı köklersen overshoot olur, bu yüzden overdrive ayarını absürt derecelerde kullanmamak gerek. Bende seninki kadar kademe yok 5 kademe var düşük, çok düşük, normal, yüksek ve çok yüksek ben overdrive'ı normalde kullanıyorum.
Cs 2de oynarken fark etmiyorum inverse ghosting olayını. Ancak sayfalarda böyle yazıları aşağı yukarı oynatırken bir beyazlık görüyorum hafiften, 16'ya aldığımda Overdrive'ı normal gibi geldi biraz böyle deneyim.

Top Bottom