Neler Yeni

Asus xg27acs sarı renk

drml212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan
Arkadaşlar bu monitörü yeni aldım ama monitöre yandan bakınca sarı renkte gorunuyor ışık testi yaparken falan bu normalmi acaba
IMG_20250322_170938.jpg

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Yiğit Karakuzu
Bence öyle olmaması gerekiyor dostum. Bir testlerine bak varsa video.

drml212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinde olan varsa yandan foto cekebilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20250322_175832.jpg

Buda düz siyah resim

Son düzenleme:

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Mert
Telefonla çekilen fotoğraf bizleri yanıltabilir ama bariz şekilde sarı olduğu belli.

Monitörü fabrika ayarlarına alarak değişimi gözlemleyin. Hiçbir değişiklik yoksa iade edin.

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Erdi Seker
Ben bu monitörü alıp iade ettim üzerindeki mat kaplama çok kalın olduğu için ışığı kırıyor görüntüleri bozuyor. Sağdan soldan aşağıdan yukardan bakınca normalde renkler hep aynı gözükür ipste fakat kaplamadan dolayı va gibi renklerde kararıyor açıya göre. Sıkıntı tek bendemi diye yabancı forumlara ve redditte de baktım ve bu modelde kullanılan mat kaplama yüzünden olduğunu söylemiş herkes. Hatta beyaz renk bi resim açıp ekrana bakabilirsin ekran yağlı elle birisi dokunmuş gibi gözüküyor. Genel olarak malzeme kalitesi renkleri lgden daha iyiydi fakat kaplama yüzünden iade etmek zorunda kaldım. Daha iyi kaplama olan model xg27acg onda böyle bi sorunlar yok.

drml212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu monitörü alıp iade ettim üzerindeki mat kaplama çok kalın olduğu için ışığı kırıyor görüntüleri bozuyor. Sağdan soldan aşağıdan yukardan bakınca normalde renkler hep aynı gözükür ipste fakat kaplamadan dolayı va gibi renklerde kararıyor açıya göre. Sıkıntı tek bendemi diye yabancı forumlara ve redditte de baktım ve bu modelde kullanılan mat kaplama yüzünden olduğunu söylemiş herkes. Hatta beyaz renk bi resim açıp ekrana bakabilirsin ekran yağlı elle birisi dokunmuş gibi gözüküyor. Genel olarak malzeme kalitesi renkleri lgden daha iyiydi fakat kaplama yüzünden iade etmek zorunda kaldım. Daha iyi kaplama olan model xg27acg onda böyle bi sorunlar yok.
Çok teşekkür ederim bende iade edeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,133
Üyeler
170,480
Son üye
hno3
Top Bottom