Neler Yeni

🔥İndirim ASUS Xonar AE PCI Express 7.1 Kanal 110DB Oyuncu Ses Kartı 1.633TL

GirayHan

80+ Platinum
1.633 TL Kargo vergi dahil satıcı Amazon Almanya

indirim bitti

1682856731914.png

Son düzenleme:

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
B550 anakarttaki ses karti ile arasinda nasil bir fark vardir?

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Bilmedigimden soruyorum. Cidden bu kadar para verip ses kartı almak mantıklı bir şey mi yani normal anakartın yaptığından ekstra olarak ne yapıyor da bu kadar pahalı?

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Nasil bir fark olabilir mesela cs go da B de pusraken A daki adamın sesini mi duymamıza yarıyor? Eğer böyleyse mantıklı shsksjsj değilse 1500tl değmez bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasil bir fark olabilir mesela cs go da B de pusraken A daki adamın sesini mi duymamıza yarıyor? Eğer böyleyse mantıklı shsksjsj değilse 1500tl değmez bence.
*Deymez*

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

*Deymez*
harici ses kartı ile kulaklığını takıp hiç müzik dinleyip film izleyip oyun oynamadı isen evet değmez neden değmez çünkü anakart gömülü ses kartı ile harici ses kartı arasında ki farklı bilmemiş oluyorsun :) Bunu tecrübe etmiş olsaydın fikrin değişirdi.

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
harici ses kartı ile kulaklığını takıp hiç müzik dinleyip film izleyip oyun oynamadı isen evet değmez neden değmez çünkü anakart gömülü ses kartı ile harici ses kartı arasında ki farklı bilmemiş oluyorsun :) Bunu tecrübe etmiş olsaydın fikrin değişirdi.
Bu müzik için mantıklı da oyuncuları hedefleyen ses kartları için de geçerli mi? Oyuncular için üretilen kulaklıkları müzik için tavsiye etmiyorlar genelde, ses kartları için de aynısı geçerli mi?

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu müzik için mantıklı da oyuncuları hedefleyen ses kartları için de geçerli mi? Oyuncular için üretilen kulaklıkları müzik için tavsiye etmiyorlar genelde, ses kartları için de aynısı geçerli mi?
Bu ses kartı ile müzikte dinleyebilirsiniz oyuncuları hedefleyen ses kartlarının da bit oranı yüksektir. Mesela bende şu an creative'nin ses kartı var usb. Bu ses kartı ile oyunda oynuyorum harika kalitede müzikte dinliyorum. Üretim amacı sinema mesela oyun değil. İki tarafında gönlünü hoş tutuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: r137
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom