dağlar kadar fark vardırB550 anakarttaki ses karti ile arasinda nasil bir fark vardir?
*Deymez*Nasil bir fark olabilir mesela cs go da B de pusraken A daki adamın sesini mi duymamıza yarıyor? Eğer böyleyse mantıklı shsksjsj değilse 1500tl değmez bence.
harici ses kartı ile kulaklığını takıp hiç müzik dinleyip film izleyip oyun oynamadı isen evet değmez neden değmez çünkü anakart gömülü ses kartı ile harici ses kartı arasında ki farklı bilmemiş oluyorsun Bunu tecrübe etmiş olsaydın fikrin değişirdi.Nasil bir fark olabilir mesela cs go da B de pusraken A daki adamın sesini mi duymamıza yarıyor? Eğer böyleyse mantıklı shsksjsj değilse 1500tl değmez bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
*Deymez*
Bu müzik için mantıklı da oyuncuları hedefleyen ses kartları için de geçerli mi? Oyuncular için üretilen kulaklıkları müzik için tavsiye etmiyorlar genelde, ses kartları için de aynısı geçerli mi?harici ses kartı ile kulaklığını takıp hiç müzik dinleyip film izleyip oyun oynamadı isen evet değmez neden değmez çünkü anakart gömülü ses kartı ile harici ses kartı arasında ki farklı bilmemiş oluyorsun Bunu tecrübe etmiş olsaydın fikrin değişirdi.
Bu ses kartı ile müzikte dinleyebilirsiniz oyuncuları hedefleyen ses kartlarının da bit oranı yüksektir. Mesela bende şu an creative'nin ses kartı var usb. Bu ses kartı ile oyunda oynuyorum harika kalitede müzikte dinliyorum. Üretim amacı sinema mesela oyun değil. İki tarafında gönlünü hoş tutuyor.Bu müzik için mantıklı da oyuncuları hedefleyen ses kartları için de geçerli mi? Oyuncular için üretilen kulaklıkları müzik için tavsiye etmiyorlar genelde, ses kartları için de aynısı geçerli mi?