Neler Yeni

Asus Yetkili Servis

Ademm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Adem Şahinli
Iyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 10 gün önce Asus VG259QM monitörünü aldım ve 2 ölü pikselden dolayı iade veya değişim yapılması için Ankara Kızılay Ouno servisine verdim. Aldığım siteden iade için tutanak istediler servisten o yüzden. Fakat 5 ve üzeri ölü piksele değişim veya iade yapabildiklerini söylediler ve şuan monitöre herhangi bir işlem yapılamıyor elimde kaldı gibi bir şey. Bi şekilde iade etme şansım yok mudur? Ve ölü piksel gözüme batmıyor ama ne kadar sorun yaratır bana büyüme ihtimali var felan diyolar ama?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
14gun boyunca kosulsuz değiştirme hakkı var.
o hakkınızı kullanın

Ademm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Adem Şahinli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14gun boyunca kosulsuz değiştirme hakkı var.
o hakkınızı kullanın
Aldığım siteden mi? İade etmek için sadece tutanak vermeniz gerek dediler bana onun haricinde hiçbir şekilde iade almayacaklarını söylediler. Hepsiburada

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Ah be dostum bnde incehesaptan VG27VQ monitör aldım. 1 adet ölü piksel çıktı. İade başvurusu yaptım ama ölü piksel çıktı demedim. 14 günlük cayma hakkım dolmamıştı . Ürünü beğenmedim 2K bir monitör alıcam dedim iade başvurusu yaptım kabul ettiler :) keşke önce foruma soraydın ölü piksel çıktığı zaman.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aldığım siteden mi? İade etmek için sadece tutanak vermeniz gerek dediler bana onun haricinde hiçbir şekilde iade almayacaklarını söylediler. Hepsiburada
aldığın siteden.
şiparişlerime gir ordan bul aldığın ürünü. gerisi kolay.

Ademm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Adem Şahinli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah be dostum bnde incehesaptan VG27VQ monitör aldım. 1 adet ölü piksel çıktı. İade başvurusu yaptım ama ölü piksel çıktı demedim. 14 günlük cayma hakkım dolmamıştı . Ürünü beğenmedim 2K bir monitör alıcam dedim iade başvurusu yaptım kabul ettiler :) keşke önce foruma soraydın ölü piksel çıktığı zaman.
Ya ürünü açtınız mı dediler evet dedim ona 2.el olduğu için artık tutanak istediler mecbur.

Top Bottom