Neler Yeni

Asus Z170-K Anakart İçin SSD Önerisi

m1st

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bartu Bıçakçı
Merhaba elimde Z170-K model anakart var Samsung EVO 850 250GB SSD'ye sahibim ancak bunu yükseltmek istiyorum. Anakartımda M.2 desteği var.

Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD modeli'ni düşündüm ama anakartım pc3.0 destekliyor alsam çok performans kaybı yaşar mıyım acaba , başka forumlarda bu ssd ile ilgili dram sorunu var diye duydum​

başka SSD önerilerinize de açığım.

Ekler

• 1743977718450.png
    1743977718450.png
    1.4 MB · Hit: 6
Son düzenleme:

MoonWalk

80+ Bronze
DRAM bulunmuyor NV3'te, DRAM sorunundan kasıt budur, ki sorun da değil aslında, direkt bulunmuyor. Extreme modelinde de bulunmuyor ancak sorun değil bu, kullanılan 850 Evo'da bulunuyor ve Windows bu diskte yüklü kalabilir, depolama amaçlı kullanımda DRAM'siz modeller sorun oluşturmaz, aslında her türlü kullanım için sorun oluşturmazlar. Hız konusunda sorun olmaz, belli bir hızın üstünde masaüstü kullanımda pek bir fark olmuyor zaten. Oyunlarda da fark olmuyor. PCIe 3.0'a PCIe 4.0 SSD takmak normaldir.

m1st

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bartu Bıçakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığınız m
DRAM bulunmuyor NV3'te, DRAM sorunundan kasıt budur, ki sorun da değil aslında, direkt bulunmuyor. Extreme modelinde de bulunmuyor ancak sorun değil bu, kullanılan 850 Evo'da bulunuyor ve Windows bu diskte yüklü kalabilir, depolama amaçlı kullanımda DRAM'siz modeller sorun oluşturmaz, aslında her türlü kullanım için sorun oluşturmazlar. Hız konusunda sorun olmaz, belli bir hızın üstünde masaüstü kullanımda pek bir fark olmuyor zaten. Oyunlarda da fark olmuyor. PCIe 3.0'a PCIe 4.0 SSD takmak normaldir.
Bu Modelde DRAM bulunuyor mu

Top Bottom