Neler Yeni

Yardım Asus Z370P Prime anakart ile 2080 super uygun mudur ? Yoksa 2060 mı almalıyım ?

Apdare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Serdar
pc.jpg

Arkadaşlar Merhaba. Yukarıda gördüğünüz sistem bana ait. Ek olarak 8b ram ekledim tek değişiklik bu. Yurt dışından ekran kartı alacağım.

Amazondan bulduğum msi 2080 super anakartım ile uyumlu olur mu emin olamadım. İnternette belirli bir listesini de bulamadım. Ayrıca 2080 super alırsam ek olarak yeni bir psu almam da gerekecektir muhtemelen. Sizce yapacağım maliyete değer mi ? ne kadar f/p olur?

Olmadı diğer bir ihtimal de yine amazondan asus rtx 2060 ekran kartı buldum. Direk onu alıp sisteme takacağım. Fakat bu sefer de "keşke o fiyata bulmuşken 2080 super alsaydım" derim diye korkuyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba. Yukarıda gördüğünüz sistem bana ait. Ek olarak 8b ram ekledim tek değişiklik bu. Yurt dışından ekran kartı alacağım.

Amazondan bulduğum msi 2080 super anakartım ile uyumlu olur mu emin olamadım. İnternette belirli bir listesini de bulamadım. Ayrıca 2080 super alırsam ek olarak yeni bir psu almam da gerekecektir muhtemelen. Sizce yapacağım maliyete değer mi ? ne kadar f/p olur?

Olmadı diğer bir ihtimal de yine amazondan asus rtx 2060 ekran kartı buldum. Direk onu alıp sisteme takacağım. Fakat bu sefer de "keşke o fiyata bulmuşken 2080 super alsaydım" derim diye korkuyorum.
yeni bi power a gerek yok i7 8. nesilde neden 1050 ti var :ROFLMAO: uyumlu olur.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Alıntıyı görüntüle

Moral bozmak istemem de biraz kazık olmuş sanki, şimdiki bozuk piyasayla bile 5800'E çok daha performanslı PC toplanabiliyor.
Dolar şimdi bir de çok daha yüksek

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
6000 tl ye daha iyi toplanılabilirdi.tr 2.el rtx 2070 süper baksana

Top Bottom