ZorTİnaYtİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 112
Arkadaslar 2tane ilan buldum A2644 model kronik sorunlari varmıdır yada basima bi sıkıntı cikarirmi
kaça alcanArkadaslar 2tane ilan buldum A2644 model kronik sorunlari varmıdır yada basima bi sıkıntı cikarirmi
128 lik 20000 di 256 22kdikaça alcan
fiyat olarak yorum yapıyorum alırsan 256 al 2.000₺ den kaçma, kronik sorunla alakalı bir şey diyemem128 lik 20000 di 256 22kdi
hocam ıraka döndüm 14 pro max 27 kfiyat olarak yorum yapıyorum alırsan 256 al 2.000₺ den kaçma, kronik sorunla alakalı bir şey diyemem
evet ırakta fiyatlar daha uygun babam getirmişti 13 pro max ilk çıktığında çok daha uygun oluyorhocam ıraka döndüm 14 pro max 27 k
Ama ırakta kronik sıkıntısı olabiliyor abim yaşamıştı onu iyice araştırevet ırakta fiyatlar daha uygun babam getirmişti 13 pro max ilk çıktığında çok daha uygun oluyor
ne gibi sorun kankaevet ırakta fiyatlar daha uygun babam getirmişti 13 pro max ilk çıktığında çok daha uygun oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama ırakta kronik sıkıntısı olabiliyor abim yaşamıştı onu iyice araştır
Garanti sorunu yaşamıştıne gibi sorun kanka
Garanti sorunu ırak ile alakalı değil ki ?Garanti sorunu yaşamıştı
Bazı seri kodları avrupa garantisine dahil değilmiş ırakta ki telefonlarınGaranti sorunu ırak ile alakalı değil ki ?
ırak ne alakaGaranti sorunu yaşamıştı
Bu sorunda ırak ile alakalı değil hocam. O cihazın hangi ülke için üretildiği ile alakalı. Sadece dikkat etmesi gerek.Bazı seri kodları avrupa garantisine dahil değilmiş ırakta ki telefonların