Neler Yeni

Atatürk 2 Filmi Prime Video'da Yayında!

GirayHan

80+ Platinum
kaçıranlar olmuştur diye yazıyorum. Amazon Türkiye, Atatürk 2 filmini cumhuriyet bayramımızda yani bugün yayınladı.

İzlemek isteyenler prime video'ya gidebilir ücretsiz izleyebilir.

Film hakkında ki yorumlarınızı da konuda toplarsanız iyi olur.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,883
İsim
Mehmet Aslan
kaçıranlar olmuştur diye yazıyorum. Amazon Türkiye, Atatürk 2 filmini cumhuriyet bayramımızda yani bugün yayınladı.

İzlemek isteyenler prime video'ya gidebilir ücretsiz izleyebilir.

Film hakkında ki yorumlarınızı da konuda toplarsanız iyi olur.

Bir yandan Disney in rezilliği yüzünden izleyesim gelmiyor , bir tarafımda gerçeğe ne kadar yakın yapmışlar diye merak ediyor :kekw:

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
ilk ve ikinci film güzeldi 3. filmi bekliyorum ama yaşananlar harbiden rezaletti

GirayHan

80+ Platinum
ilk ve ikinci film güzeldi 3. filmi bekliyorum ama yaşananlar harbiden rezaletti
bende az önce bitirdim. bazı bölümlerde sanki hatalar mevcut olsa da ben açıkçası beğendim. güzeldi. izlemeyen varsa tavsiye ediyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
bende az önce bitirdim. bazı bölümlerde sanki hatalar mevcut olsa da ben açıkçası beğendim. güzeldi. izlemeyen varsa tavsiye ediyorum.
ben açıkçası pek hata görmedim gibi ama olabilir olmaz demiyorum . Fakat bence bu 2 filmin kalitesi çok güzeldi özellikle türk sinemasından beklemediğim bir kalite gösterdiler , görsel efektli filmler olmasada bence bu tarz filmlerde bizim ülkede iyi işler başarabilir

GirayHan

80+ Platinum
ben açıkçası pek hata görmedim gibi ama olabilir olmaz demiyorum . Fakat bence bu 2 filmin kalitesi çok güzeldi özellikle türk sinemasından beklemediğim bir kalite gösterdiler , görsel efektli filmler olmasada bence bu tarz filmlerde bizim ülkede iyi işler başarabilir
bazı kopukluklar vardı sahneler arasında bir kaç tane. tabi olur o kadar kusursuz diyemem film için ama bana duyguyu yaşattı.

Mustafa kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına rahmet diliyorum. bu zor günlerde bu fim ilaç gibi geldi.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
bazı kopukluklar vardı sahneler arasında bir kaç tane. tabi olur o kadar kusursuz diyemem film için ama bana duyguyu yaşattı.

Mustafa kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına rahmet diliyorum. bu zor günlerde bu fim ilaç gibi geldi.
kral bi özel mesaj atabilir misin?

Claw's

80+ Silver
Hiçbir Türk dizisi-filmi izlenmez. Bir de üstüne Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu (oyunculuk denilebilirse) eklendiğinde aman Allahım :rolleyes:

Top Bottom