melidoas6
80+ Silver
Disney olayında herkes her konuya yazıp fikrini söylemek zorunda mı burada? İnsanlar farklı şekillerde tepki verebilirler. Ne o konu hakkında yazdım ne bu konu hakkında. Arkadaşlarımla konuşup eleştirdim. Parayla satılamayacak şeyler var... Ha bu arada desinler ırkçı eğer bu millet ırkçı olabilseydi andımız var olurdu, ülkede mülteciler bu kadar artmazdı. Bir insan kendi ülkesi dışında her yerde ırkçılığa maruz kalabilir buda normal bence.Sen birde yarın gör o Atatürk ten nemalanan sanatçıları nasıl demeçler vericekler hepsi en büyük Atatürkçü olucaklar.
Bu forumda geçmiş disneyin Atatürk le ilgili olan konularına da baktımda 3 konu gördüm 2 si 1 sayfa 3. süne 2 sayfa yazılmış bu forumda da baya Atatürkçü varmış !
Disney olayını yazmamın nedeni o yada bu ırkı yada düşünceyi savunmak değil sadece dün verilen tavizlerin bu şekilde sonuçları olur hatta bugün verilen tepkiler dün verilmediği ve sadece araplara verildiği için Türkler ırkçı diye bas bas bağırırlar ve bizler susturamayız.
Şunları yazarken gerçekten samimisin siyasetle futbol o kadar iç içe geçti ki ülkede at izi it izine iyice karıştı.
Ayrıca disney olayı siyasi değil bizzat ermenilerin Atatürk düşmanlığıydı.
Sen disney olayına siyasi diyorsan bugün yapılan olayda siyasi sonuçta 2 olayda Atatürk bağlantılı olay.
En azından futbol takımları bizim çakma oyuncular ve çakma Atatürkçüler gibi beni ilgilendirmiyor ülkelerin kavgası deyip geri çekilmedi.