Sen birde yarın gör o Atatürk ten nemalanan sanatçıları nasıl demeçler vericekler hepsi en büyük Atatürkçü olucaklar.Disney Atatürk filmini ermeni iftiralarıyla (Atatürk'ün soykırımcı olduğunu iddia ediyorlardı hala da ediyorlar) yayından kaldırdığında bu muhteşem! takımlarımızın gıkı çıkmıyordu. Ne koçdan ne ötekilerden Disneye gık eden görmedik. Bırak onu Atatürkçü geçinen çoğu yazar sanatçı gık etmediler paramız kesilir diye.
Ama gel şimdi poster açtık açamadık ayağına Atatürkçülük kasanları izle, gül. Arap'a gelince aslan kesilenler disneye gelince gık edemediler GIK!!!
Şimdi Yallah avrupaya.
Bu forumda geçmiş disneyin Atatürk le ilgili olan konularına da baktımda 3 konu gördüm 2 si 1 sayfa 3. süne 2 sayfa yazılmış bu forumda da baya Atatürkçü varmış !
Disney olayını yazmamın nedeni o yada bu ırkı yada düşünceyi savunmak değil sadece dün verilen tavizlerin bu şekilde sonuçları olur hatta bugün verilen tepkiler dün verilmediği ve sadece araplara verildiği için Türkler ırkçı diye bas bas bağırırlar ve bizler susturamayız.
Şunları yazarken gerçekten samimisin siyasetle futbol o kadar iç içe geçti ki ülkede at izi it izine iyice karıştı.Birader Futbol takımlarını disney hakkında ilgilendiren nedir anlam veremedim? Disneye gelene kadar bin türlü olay var ama bu kulüpleri ilgilendirmez bunlar futbol takımı siyasi parti değil her konu hakkında açıklama bekleyemezsin. Bu akşam iki takımı da ilgilendiren tek konu vardı onun içinde yapılması gerekeni yaptılar.
Ayrıca disney olayı siyasi değil bizzat ermenilerin Atatürk düşmanlığıydı.
Sen disney olayına siyasi diyorsan bugün yapılan olayda siyasi sonuçta 2 olayda Atatürk bağlantılı olay.
En azından futbol takımları bizim çakma oyuncular ve çakma Atatürkçüler gibi beni ilgilendirmiyor ülkelerin kavgası deyip geri çekilmedi.