Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
Amaçları zaten bizim haberimizin olması bence.İnfilak ettim suudi arabistanda kimsenin haberi bile yoktur bu maçtan
Amaçları zaten bizim haberimizin olması bence.İnfilak ettim suudi arabistanda kimsenin haberi bile yoktur bu maçtan
İspanya felanda süper kupa maçlarını hep orada oynuyor seyirci kitlesi kazanmak için,tabi onların maçlarına ilgi yoğun oluyor bizimkilerde özentilikten böyle bir işe kalkıştılar ellerine bulaştırdılarArkadaşlar futbolla pek alakam yok bir sorum olacak. Madem bu maç 2 Türk takımı arasında, neden Arabistan'da oynanıyor? Türkiye'de stat mı yok?
Nasıl yani?İstiklal marsi okunacak reis racon kesti.
İstiklal marşı okunmucak fln denildi okunacak reis hayırdır fln demisNasıl yani?
Kaynak atabilir misiniz?İstiklal marşı okunmucak fln denildi okunacak reis hayırdır fln demis
Teşekkür ederim.Galatasaray ve Fenerbahçe, Suudi yetkililer 'Atatürk tiÅörtleri ve pankartlarına izin vermeyince' maçı oynamadan Türkiye'ye döndü - BBC News Türkçe
Suudi Arabistan'ın baÅkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali, takımların Suudi yetkililerle yaÅadıÄı kriz nedeniyle oynanmadı. Kulüpler ve TFF'den yapılan ortak açıklamada, müsabakanın "organizasyondaki bazı aksaklıklar...www.bbc.com
Ya saçmalamayınİstiklal marşı okunmucak fln denildi okunacak reis hayırdır fln demis