FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Çok güzel görüntüler. ATATÜRK'ün karizması, Fransızca aksanı, Türkçe'nin o zamanlar harika konuşulması video o kadar güzel ki.
Üzücü olanda bu ülkenin kurucusu bu kadar iyi olup,şuan ki cumhurbaşkanı ingilizce bile konuşamıyor,üniversite mezunu olup olmadığı bile tartışılıyor
Çok güzel görüntüler. ATATÜRK'ün karizması, Fransızca aksanı, Türkçe'nin o zamanlar harika konuşulması video o kadar güzel ki.
Biz tum sansimizi kullandik 0 landi gibime geliyor bazenÜzücü olanda bu ülkenin kurucusu bu kadar iyi olup,şuan ki cumhurbaşkanı ingilizce bile konuşamıyor,üniversite mezunu olup olmadığı bile tartışılıyor
Gündem değil ki bayadır var YouTube'de.
İnstagram'da ve Twitter'da bugün bayağı paylaşıldı gördüm tekrar paylaştım o yüzden.Gündem değil ki bayadır var YouTube'de.
Ben lise mezunu olduğunu düşünüyorum. :/Üzücü olanda bu ülkenin kurucusu bu kadar iyi olup,şuan ki cumhurbaşkanı ingilizce bile konuşamıyor,üniversite mezunu olup olmadığı bile tartışılıyor
Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit ! Van minit ! van minit !Üzücü olanda bu ülkenin kurucusu bu kadar iyi olup,şuan ki cumhurbaşkanı ingilizce bile konuşamıyor,üniversite mezunu olup olmadığı bile tartışılıyor
Bu mesajdaki her şey mizahidir ciddiye alın veya almayın size kalmış Reise selamlarReisi cumhur(!) ile atamı karşılaştırmayın arkadaşlar Akp li olun veya olmayın bu adamı şuanki kimseyle karşılaştıramazsınız.Biri ülkenin kurucusu biri batıranı.