Neler Yeni

Ateşim var ve düşmüyor.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Dün sabahtan beri sürekli olarak ateşim çıkıyor. Arada bir ilaçlar sayesinde biraz düşüyor ancak birkaç saat sonra ateşim tekrar çıkıyor. Hafif öksürüğüm var ve boğazlarım sadece su içerken yırtılacak gibi oluyor. Yemek yerken sorun yok veya çay içerken sorun yok ama suyu dikmeye başladığımda boğazlarım yırtılacak gibi oluyor. ( Suyu yudum yudum içince normal içebiliyorum. ) Daha önce COVID - 19 hastalığına yakalandım. Yaklaşık 3 ay önce falan. Tekrar COVID olma ihtimalim var mıdır? Bu ateş nasıl düşer.

Not: Ateşim en fazla 39 gördü. En düşük bu sabah 36.5 gördü. Şu an ise 38.8. Tam 1.5 saat önce soğuk algınlığı ve ateş düşürücü içtim.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Dün sabahtan beri sürekli olarak ateşim çıkıyor. Arada bir ilaçlar sayesinde biraz düşüyor ancak birkaç saat sonra ateşim tekrar çıkıyor. Hafif öksürüğüm var ve boğazlarım sadece su içerken yırtılacak gibi oluyor. Yemek yerken sorun yok veya çay içerken sorun yok ama suyu dikmeye başladığımda boğazlarım yırtılacak gibi oluyor. ( Suyu yudum yudum içince normal içebiliyorum. ) Daha önce COVID - 19 hastalığına yakalandım. Yaklaşık 3 ay önce falan. Tekrar COVID olma ihtimalim var mıdır? Bu ateş nasıl düşer.

Not: Ateşim en fazla 39 gördü. En düşük bu sabah 36.5 gördü. Şu an ise 38.8. Tam 1.5 saat önce soğuk algınlığı ve ateş düşürücü içtim.
Bence covid testi olman gerek.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dostum hastaneye git buradaki kimse yardımcı olamaz umarm önemli bir şey değildir

Yasin Çınar

80+ Bronze
Hocam bugün git covid belirtileri var sende normalde senin ateşin 38 i biraz geçtiğinde gitmen gerekirdi.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
@onurorkn2 bayağı komik bir konu değil mi? :D

Kadir_1987

80+ Silver

Güzel kardeşim senin annen-baban yok mu ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Kadir_1987

80+ Silver
Var hocam. İlgilendiler zaten. Yarın test olmaya gideceğim.
Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun.
Buradan sana kimse bir şey yapamaz.
Sağlığın için de bir başkasının yönlendirmeleri ile allah korusun daha kötü olmayasın.
Başka konular da danış fakat sağlık çok önemli ve allah korusun geri dönüşü olmayan yollara girebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,085
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom