koku alıyormusun daha geçen hafta atlattım benzer belirtiler ve başın ağrıyormuDün sabahtan beri sürekli olarak ateşim çıkıyor. Arada bir ilaçlar sayesinde biraz düşüyor ancak birkaç saat sonra ateşim tekrar çıkıyor. Hafif öksürüğüm var ve boğazlarım sadece su içerken yırtılacak gibi oluyor. Yemek yerken sorun yok veya çay içerken sorun yok ama suyu dikmeye başladığımda boğazlarım yırtılacak gibi oluyor. ( Suyu yudum yudum içince normal içebiliyorum. ) Daha önce COVID - 19 hastalığına yakalandım. Yaklaşık 3 ay önce falan. Tekrar COVID olma ihtimalim var mıdır? Bu ateş nasıl düşer.
Not: Ateşim en fazla 39 gördü. En düşük bu sabah 36.5 gördü. Şu an ise 38.8. Tam 1.5 saat önce soğuk algınlığı ve ateş düşürücü içtim.
Başım hafif bir ağrıdı dün ama sürekli ağrı kesici içtiğim için hissetmedim. Bu arada ateşim 39'lardan 37'lere düşmeye başladı.koku alıyormusun daha geçen hafta atlattım benzer belirtiler ve başın ağrıyormu
Okula 1 hafta gitmeyi düşünmüyorum.Dostum lütfen git ve test ver hemen şuan, böyle bir arkadaşım ertesi gün test veririm nolcak zaten pek bir belirti yok bişey olmaz dedi ve okula geldiği gün ben dahil tam 4 kişiye covid bulaştırdı.
en azından test ver negatif çıksa bile rapor alırsınBaşım hafif bir ağrıdı dün ama sürekli ağrı kesici içtiğim için hissetmedim. Bu arada ateşim 39'lardan 37'lere düşmeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okula 1 hafta gitmeyi düşünmüyorum.
2 tane hap attım. Turp gibiyim şuan ancak boğazlarım falan ağrıyor hala.Aferin iç hem aferin içiyon hemde sağlıklı bir aferin oluyon karma
Yarın sabah gidip test vericem. Daha 3 ay önce COVID olmuştum.Burdan sana fiziki bir müdahalede bulunamayız.
acilen çift maske takıp hastaneye gitmen gerekli.
O kadar kötü bir durumki, daha yeni iyileşip, yine hasta olmak.Dün sabahtan beri sürekli olarak ateşim çıkıyor. Arada bir ilaçlar sayesinde biraz düşüyor ancak birkaç saat sonra ateşim tekrar çıkıyor. Hafif öksürüğüm var ve boğazlarım sadece su içerken yırtılacak gibi oluyor. Yemek yerken sorun yok veya çay içerken sorun yok ama suyu dikmeye başladığımda boğazlarım yırtılacak gibi oluyor. ( Suyu yudum yudum içince normal içebiliyorum. ) Daha önce COVID - 19 hastalığına yakalandım. Yaklaşık 3 ay önce falan. Tekrar COVID olma ihtimalim var mıdır? Bu ateş nasıl düşer.
Not: Ateşim en fazla 39 gördü. En düşük bu sabah 36.5 gördü. Şu an ise 38.8. Tam 1.5 saat önce soğuk algınlığı ve ateş düşürücü içtim.