Neler Yeni

Athlon 200GE yi ne kadar O.C yapabilirim.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
sorum bu şuan 3.6 GHz de kullanıyorum daha ne kadar arttırabilirim? daha hiç voltaj arttırmadım. kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o işlemci eskiden oc ye kapalıydı galiba böyle şeyler gördüm
'So, the Athlon 200GE cannot be overclocked as it has a locked multiplier, or at least it should have '

şuan çoğu yerde 3.9 ghz diyorlar böyle başlıklar var artık oc yapılabiliyor vb diye çoğunda da 3.9ghz yapmışlar

ama emin değilim ve oc yapmayı bilmiyorum o işlemciyi kullanan ve oc yapmış birisi lazım ki bence zor bulunur

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o işlemci eskiden oc ye kapalıydı galiba böyle şeyler gördüm
'So, the Athlon 200GE cannot be overclocked as it has a locked multiplier, or at least it should have '

şuan çoğu yerde 3.9 ghz diyorlar böyle başlıklar var artık oc yapılabiliyor vb diye çoğunda da 3.9ghz yapmışlar

ama emin değilim ve oc yapmayı bilmiyorum o işlemciyi kullanan ve oc yapmış birisi lazım ki bence zor bulunur
voltaj arttırmadan 3.2 den 3.6 ya sorunsuz çektim ama 3.8 e çektiğimde voltaj istiyor sistem. ryzen+ tabanlı ilk işlemcim olduğu için ve eskidewn sadece fx e oc yaptığım için fx deli gibi voltaj istiyordu ve fx e verdiğim gibi voltaj verirsem bu işlemci yanar o yüzden birazcık korkuyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
sorum bu şuan 3.6 GHz de kullanıyorum daha ne kadar arttırabilirim? daha hiç voltaj arttırmadım. kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Çarpan kilidi yok muydu o modelde?

3.9GHz civarına kadar gider büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

voltaj arttırmadan 3.2 den 3.6 ya sorunsuz çektim ama 3.8 e çektiğimde voltaj istiyor sistem. ryzen+ tabanlı ilk işlemcim olduğu için ve eskidewn sadece fx e oc yaptığım için fx deli gibi voltaj istiyordu ve fx e verdiğim gibi voltaj verirsem bu işlemci yanar o yüzden birazcık korkuyorum.
1.4V üstüne çıkma Ryzende. Hatta 1.3V civarını çok geçme mümkünse.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muti

80+ Silver