Neler Yeni

Yardım Atigmpag.sys VIDEO TDR FAILURE

YouPvP

80+
ben yaptırdım bidaha sıkıntı olmadı ama oyun felan hiç oynamadım oynasam aynı hata olabilir
Bozulma ihtimali artar oynarsan yeni kart alıcam duruma göre veya masaüstüyede geçebilirim uygun bi pc ve monitör bulursam almayı düşünürüm

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Bozulma ihtimali artar oynarsan yeni kart alıcam duruma göre veya masaüstüyede geçebilirim uygun bi PC ve monitör bulursam almayı düşünürüm
bende masaüstüne geçtim en rahatı

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Gpu uçmuş maalesef

YouPvP

80+
İşlemcini belirt bir ekran kartı önerelim al. Yoksa bu böyle 200 200 vere vere 1000 TL kadar gider kral. Birin al geç en iyisi.
Birde bu VUDEO TDR FAILURE hatasını vermeden önce şöyle bir hata vermişti o sonra daha çıkmadı bu hatayı verdi pcyi yeniden başlattım yeniden açtım yani kapatıp tuşdan bu hatayı verdi
20200903_154133.jpg

Tuşdan kapattıkdan sonra biraz bekledim yeniden açtım sonra atigmpag.sys VIDEOTDRFAILURE hatasını verdi

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Birde bu VUDEO TDR FAILURE hatasını vermeden önce şöyle bir hata vermişti o sonra daha çıkmadı bu hatayı verdi pcyi yeniden başlattım yeniden açtım yani kapatıp tuşdan bu hatayı verdi
Alıntıyı görüntüle
Tuşdan kapattıkdan sonra biraz bekledim yeniden açtım sonra atigmpag.sys VIDEOTDRFAILURE hatasını verdi
Ekran kartınıza reballing yapılmalı. Benim tavsiyem yeni ekran kartı almanız sisteminize uyumlu. Bu ekran kartı artık çöp olmuş 10 kere yaptırsanız gene bir süre sonra bozulur. En iyisi ekran kartı arayayım sizin işlemci ile uyum sağlayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İ5 M480 2.7ghz
bahsettiğiniz işlemci hangisi?

1599563708457.png

YouPvP

80+
Ekran kartınıza reballing yapılmalı. Benim tavsiyem yeni ekran kartı almanız sisteminize uyumlu. Bu ekran kartı artık çöp olmuş 10 kere yaptırsanız gene bir süre sonra bozulur. En iyisi ekran kartı arayayım sizin işlemci ile uyum sağlayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğiniz işlemci hangisi?

Alıntıyı görüntüle
Alttaki

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kahraman Maraşlı
Kardeşim direk net söylüyorum ekran kartın yanmış önceden görsem söylerdim boşa uğraşmazdın aynısı benim laptobada 2 defa oldu markasıda HP formattan sonrada aynı hata oluyosa kesin ve kesin ekran kartı yanmış oluyor geçmiş olsun ben şuan tek ekran kartıyla çalıştırıyorum fiyat bilgin varsa banada söylermisin kaç paraya yapıyorlar

Top Bottom