Neler Yeni

Atık yağdan elde ettiğimiz sabunun kuruma süresini nasıl hızlandırırız?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,544
İsim
Oozdmrsm
Geçen gün açtığım konuda yaptığım şeyin sabun olmadığını aksine kek mi yapıyorsun bilader? diyenler oldu. İşte bu yüzden yaptığım şeyi önce bir kaba boşaltıp bir gün boyunca dinlendirdim. 1 gün sonra bir çubuk yardımıyla karışımı karıştırınca altta sabun oluştuğunu ama çok akışkan olduğunu keşfettim. Alttaki kısmı küçük kalıplara aktardım ve kurumasını bekleyeceğim. Sizce 23 ekime kadar sabunum sabunlaşma süresini doldurur mu?(katı hale gelir mi?) yoksa herhangi bir ısıtıcının karşısına sabunu aktarmış olduğum kalıpları koysam daha mı hızlı kurur? Bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.
Boş yapacak olan arkadaşlar lütfen konuyu meşgul etmesin!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Geçen gün açtığım konuda yaptığım şeyin sabun olmadığını aksine kek mi yapıyorsun bilader? diyenler oldu. İşte bu yüzden yaptığım şeyi önce bir kaba boşaltıp bir gün boyunca dinlendirdim. 1 gün sonra bir çubuk yardımıyla karışımı karıştırınca altta sabun oluştuğunu ama çok akışkan olduğunu keşfettim. Alttaki kısmı küçük kalıplara aktardım ve kurumasını bekleyeceğim. Sizce 23 ekime kadar sabunum sabunlaşma süresini doldurur mu?(katı hale gelir mi?) yoksa herhangi bir ısıtıcının karşısına sabunu aktarmış olduğum kalıpları koysam daha mı hızlı kurur? Bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.
Hocam bence o tamamen içene edebilir. Soğuk serin bir yere koyun 23 ekime kadsr bence donar Bodrum gibi ne bilim soğuk ne re varsa oraya koyun

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
2 gün bekletmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom