Neler Yeni

Öneri ATK Blazing Sky X1 vs Dareu A950pro vs razer viper v2

oEnesQlf

80+ Silver
Bütçe
4000
ATK Blazing Sky X1 ultra vs Dareu A950pro magnezyum vs razer viper v2 pro
Bu 3 mouse arasında kararsız kaldım dareu magnezyum olduğu için o var aklımda ama atk nin özellikleri daha iyi siz hangisini önerirsiniz
@MuratTheFounderOfGariban

award

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed Mert
aynı konuyu açacaktım şansıma denk geldim, bende viper v2 pro ile g pro x superlight 2 arasında kalıyorum, senin bir fikrin var mı ikisi için? rival 600 kullanıyorum palm grip aylardır düşünüyorum 1 hafta içerisinde karar verip almam gerekiyor artık :D

oEnesQlf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı konuyu açacaktım şansıma denk geldim, bende viper v2 pro ile g pro x superlight 2 arasında kalıyorum, senin bir fikrin var mı ikisi için? rival 600 kullanıyorum palm grip aylardır düşünüyorum 1 hafta içerisinde karar verip almam gerekiyor artık :D
G pro x alacaksan yeni çıkan dex modelini al bütçene ve eline uyuyorsa

heraishere

80+ Bronze
Aktif olarak A950 Pro kullanıyorum. 1k HZ'de bataryası gayet iyi gidiyor. ( Yaklaşık 1.5 hafta gitti günde 8 9 saat kullanımla) 4k HZ'de ise 2 gün anca gidiyor. Magnezyum olan modelini önermiyorum delikli yapısı yüzünden pek elverişli değil.

award

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed Mert
ATK Blazing Sky X1 ultra vs Dareu A950pro magnezyum vs razer viper v2 pro
Bu 3 mouse arasında kararsız kaldım dareu magnezyum olduğu için o var aklımda ama atk nin özellikleri daha iyi siz hangisini önerirsiniz
bu yeni çıkan markalar niye bu kadar popülerleşiyor? bana güven vermiyor bu wraith üzerinden satılan mouselar
G pro x alacaksan yeni çıkan dex modelini al bütçene ve eline uyuyorsa
dex modelinide gördüm fakat sağa doğru olan kıvrımı hoşuma gitmedi, mediamarkta falan gelse gidip denerim ama maalesef elime uymaz gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
ahmet burak kara
atk x1 ultra kullanıyorum. Cihaz tüm beklentilerimi karşılıyor. Daha iyisi sensör olarak yok. Bunlar arasında kalıp atk aldım pişman değilim.

heraishere

80+ Bronze
8K Hz mouse şu anda pek önerilmiyor. Birçok oyunda 8k desteğinin bulunmamasından ötürü vs. Ben de A950 Pro ile X1 arasında kalmıştım. Klavye olarak Dareu EK75RT tercih edince her ikisini de tek bir yazılım üzerinden kontrol etmek mantıklı gelir diye düşündüm ve A950 Pro aldım. Gayet iyi ve memnun ediyor. Valorant'ta aktif olarak rankım immo 3 ve gerçekten kablolu bile kullansan kablosunu hissetirmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse şu şekilde gözüküyor.

Ekler

• IMG-20240913-WA0022.jpeg
    IMG-20240913-WA0022.jpeg
    733.7 KB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
ahmet burak kara
8K Hz mouse şu anda pek önerilmiyor. Birçok oyunda 8k desteğinin bulunmamasından ötürü vs. Ben de A950 Pro ile X1 arasında kalmıştım. Klavye olarak Dareu EK75RT tercih edince her ikisini de tek bir yazılım üzerinden kontrol etmek mantıklı gelir diye düşündüm ve A950 Pro aldım. Gayet iyi ve memnun ediyor. Valorant'ta aktif olarak rankım immo 3 ve gerçekten kablolu bile kullansan kablosunu hissetirmiyor.
8k kullanmıyorum ben de. 4k da bir sorun yaşamadım hiç. 8k geleceğe yatırım gibi düşünülebilir vakti var daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,148
İsim
Murat Orhan

frqn

80+
bu bütçeye çıkınca daha hafif mouselara yönelmek daha mantıklı geliyor bana, fps oyunu oynuyorsan faydasını görürsün, bende a950 pro 4k var memnunum ama magnezyum ile malzeme farkından başka fark yok sanırım.

heraishere

80+ Bronze
bu bütçeye çıkınca daha hafif mouselara yönelmek daha mantıklı geliyor bana, fps oyunu oynuyorsan faydasını görürsün, bende a950 pro 4k var memnunum ama magnezyum ile malzeme farkından başka fark yok sanırım.
Evet aralarındaki tek fark malzemeymiş. Magnezyum olan modeli eğer delikli bir yapıya sahip olmasaydı muhtemelen tercihim benim o yönde olurdu. Bilgisayar başında korkarak bir şey tüketmektense düz a950 pro modelini almak daha mantıklı geldi.

oEnesQlf

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,386
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom