ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

corveX

80+
Reaksiyon skoru
11

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse unu çok beğendim ve almayı düşünüyorum ama a9 mu yoksa a9 plus versiyonunumu alsam diye çok kararsız kaldım arasındaki farklar bunlar ve a9 modeli 1300 tl plus modeli ise 1650 tl sizce hangisini alayım her konudan değerlendirerek ve ya bu fiyata aynı özellik daha iyi varmıdır acaba mouse link= https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737
1758892998138.webp

ikisinide önermem, kablosuz olarak sıkıntı yapıyor, zaman zaman sol click basmıyor, firmaya yolladığında yazılım güncelleyip geri sana yolluyor ama sorunu çözmüyor bu durum. Oyun için alınmaz ama gündelik kullanım için alınır

ikisinide önermem, kablosuz olarak sıkıntı yapıyor, zaman zaman sol click basmıyor, firmaya yolladığında yazılım güncelleyip geri sana yolluyor ama sorunu çözmüyor bu durum. Oyun için alınmaz ama gündelik kullanım için alınır
markanın mouse larımı kötü yani genel olarak

markanın her mouseu kötü değil ama bunların mcu (çipi) iyi değil, ayrıca firmada teknik destek konusunda iyi değil, kutuyu açarsan iade de almıyor

Elin küçükse A5 Ultra, orta-büyükse A9 Plus al. Düz A9 modeli alınmaz. Bende var, takılma donma vs. yaşamadım 1 aydır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,595
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri