corveX
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
markanın mouse larımı kötü yani genel olarakikisinide önermem, kablosuz olarak sıkıntı yapıyor, zaman zaman sol click basmıyor, firmaya yolladığında yazılım güncelleyip geri sana yolluyor ama sorunu çözmüyor bu durum. Oyun için alınmaz ama gündelik kullanım için alınır
İkisi arasından plus modeli insanlar 3395se ile 3395 arasında fark yok diyor ama gerçekten varATK Dragonfly A9 Wireless Mouse unu çok beğendim ve almayı düşünüyorum ama a9 mu yoksa a9 plus versiyonunumu alsam diye çok kararsız kaldım arasındaki farklar bunlar ve a9 modeli 1300 tl plus modeli ise 1650 tl sizce hangisini alayım her konudan değerlendirerek ve ya bu fiyata aynı özellik daha iyi varmıdır acaba mouse link= https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 Alıntıyı görüntüle
Bence az daha koyup MCHOSE a5 ultra alATK Dragonfly A9 Wireless Mouse unu çok beğendim ve almayı düşünüyorum ama a9 mu yoksa a9 plus versiyonunumu alsam diye çok kararsız kaldım arasındaki farklar bunlar ve a9 modeli 1300 tl plus modeli ise 1650 tl sizce hangisini alayım her konudan değerlendirerek ve ya bu fiyata aynı özellik daha iyi varmıdır acaba mouse link= https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 Alıntıyı görüntüle
güncel olarak alınır mı a9 plusElin küçükse A5 Ultra, orta-büyükse A9 Plus al. Düz A9 modeli alınmaz. Bende var, takılma donma vs. yaşamadım 1 aydır.
Satış sayfasında bile nasıl çözüleceği yazıyor, güncelleme ve bir ayar daha yapılınca kesin olarak çözülüyor becerememiş olabilirsinikisinide önermem, kablosuz olarak sıkıntı yapıyor, zaman zaman sol click basmıyor, firmaya yolladığında yazılım güncelleyip geri sana yolluyor ama sorunu çözmüyor bu durum. Oyun için alınmaz ama gündelik kullanım için alınır
Alınır hocam. Şarj konusunda çok memnunum, 2 aylık kullanımda günde 6-8 saat kullandığım halde toplasan 5 kere şarja takmışımdır en fazla. Gündelik kullanım harici CS2 oynarken de hiç sorun yaşamadım. Kaplaması da güzel.güncel olarak alınır mı a9 plus
grip tape cok önemli değil mousu uzun ömürlü bir sorun cıkmadan kullanabilceksem kronik sorunlarıda yoksa 1800 verebilrim. aula sc680 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?Alınır hocam. Şarj konusunda çok memnunum, 2 aylık kullanımda günde 6-8 saat kullandığım halde toplasan 5 kere şarja takmışımdır en fazla. Gündelik kullanım harici CS2 oynarken de hiç sorun yaşamadım. Kaplaması da güzel.
Fiyatına göre çok iyi ürün ama yanında gelen grip tape baya kötü. İlk açtığında ölüm gibi plastik kokuyor, 3-5 güne kalmadan renk atması ve kararma yapıyor. Elim çok terlemez düzenli de yıkarım ama fark etmiyor, kaydırma konusunda kötü değil iş görüyor. (Yüzey temizleme mendiliyle iyice silince büyük oranda temizleniyor.)
Ek olarak benim mouse beyaz olduğu için grip tape de beyaz geldi, diğer modellerde farklı renk geliyorsa beyaz kadar kararma falan yapmaz muhtemelen.