mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 548
Okey vxe R1 in modellerine bak ama bak ben tek değil atk önerdiğim bir kaç kişi var onlarda bir sorun çıkmadı2 k okey gibi
Okey vxe R1 in modellerine bak ama bak ben tek değil atk önerdiğim bir kaç kişi var onlarda bir sorun çıkmadı2 k okey gibi
Eğer ki sıkıntı çıkınca yenisini gönderiyor yazıyor sitelerinde o konuda guvenebilir miyiz peki yoksa A9 plus bence iyi gibi çok bilgim yokOkey vxe R1 in modellerine bak ama bak ben tek değil atk önerdiğim bir kaç kişi var onlarda bir sorun çıkmadı
Hocam yenisini gönderiyor ama oda bozuk çıkarsa biraz ugrasabilirsin galibaEğer ki sıkıntı çıkınca yenisini gönderiyor yazıyor sitelerinde o konuda guvenebilir miyiz peki yoksa A9 plus bence iyi gibi çok bilgim yok
R1 de sıkıntılı galiba onun hakkında da kötü yorumlar var hocam 2 k ya alternatif var mı acaba yoksa A9 plus almayı düşünüyorum şansımızı deneriz bizde ama bir arkadaş deliver güncelleyince düzeliyor yazmıştıHocam yenisini gönderiyor ama oda bozuk çıkarsa biraz ugrasabilirsin galiba
Hocam benim onerim mchose M3 ün modelleri olabilir veya son seçenek atk A9 plusR1 de sıkıntılı galiba onun hakkında da kötü yorumlar var hocam 2 k ya alternatif var mı acaba yoksa A9 plus almayı düşünüyorum şansımızı deneriz bizde ama bir arkadaş deliver güncelleyince düzeliyor yazmıştı
Link var mı hocam şuan PC de değilim kusura bakmayın ugrastiriyorsamHocam benim onerim mchose M3 ün modelleri olabilir veya son seçenek atk A9 plus
A9 plus var 2 aydır kullanıyorum memnunum hafif şarjı baya iyi gidiyor Bi sorun yaşamadım
Dostum şu an kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim.atk düz a9 var arkadaşımda ve kronik sorunları var diye hatırlıyorum kasma sorunu araştırmanı öneririm
Sıkıntı yok hocam atıyorum ama baktimki foyatlari uçmuş onun yerine buna bakınLink var mı hocam şuan PC de değilim kusura bakmayın ugrastiriyorsam
Aldirdigim arkadaşlardan biri kendisiDostum şu an kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim.
bende yakın zamanda atk 9 plusa geçtim ondan önce logitech g102 vardı 1 hafta olacak bir sorun olmadı şarjı uzun gidiyor, sensörü filan güzel hafif birde elinde yokmuş gibi
Galiba A9 plus alicam hocam beyaz olucak ekipmanlar o yüzden şansımiz iyidir umarımSıkıntı yok hocam atıyorum ama baktimki foyatlari uçmuş onun yerine buna bakın
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...share.google
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aldirdigim arkadaşlardan biri kendisi