TechGuy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,071
Aynen kral. Mouse Rampage değil zaten Dareu A950 Pro'nun klonu rampage sadece etiket basmış.Rampage olan demi
Aynen kral. Mouse Rampage değil zaten Dareu A950 Pro'nun klonu rampage sadece etiket basmış.Rampage olan demi
Ajazzaj159 pro mi rampage miAynen kral. Mouse Rampage değil zaten Dareu A950 Pro'nun klonu rampage sadece etiket basmış.
Eliniz çok küçük değilse sadece fingertip uygun ufak bir mouse. Sevdiğim bir model değil.Rampage olan demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ajazz aj159 pro nasil
Rampage mi ajazz miEliniz çok küçük değilse sadece fingertip uygun ufak bir mouse. Sevdiğim bir model değil.
Medimarket te stok bitmiş rampageRampage mi ajazz mi
ahahah ilk defa duyuyorum 2 tane modeli var elimde nedense benim elimdekilerde bir sıkıntı yok hocam atk a9 plus alın geçin en f/p mouseatk düz a9 var arkadaşımda ve kronik sorunları var diye hatırlıyorum kasma sorunu araştırmanı öneririm
kötülemek için demedim dostum da ben arkadaşta var internette de birkaç forumda da yazıyorahahah ilk defa duyuyorum 2 tane modeli var elimde nedense benim elimdekilerde bir sıkıntı yok hocam atk a9 plus alın geçin en f/p mouse