Hangi mouse önerirsinizatk düz a9 var arkadaşımda ve kronik sorunları var diye hatırlıyorum kasma sorunu araştırmanı öneririm
yani profesyonel oyanayan birisi değilim ama ajazz 159 pro kullanıyorum günde 5 6 saat kullanmama rağmen 1 hafta götürüyor şarjı sensörü hafızası da kaliteli diye biliyorum temudan almıştım 8k maus 8k kullandın mı dersen yok 1k kullanıyorum tercih meselesi tr de 2.5k falan olması lazım bak incelemesine istersen bir hoşuna giderse alırsınHangi mouse önerirsiniz
Peki rampage mi A9 plus mıyani profesyonel oyanayan birisi değilim ama ajazz 159 pro kullanıyorum günde 5 6 saat kullanmama rağmen 1 hafta götürüyor şarjı sensörü hafızası da kaliteli diye biliyorum temudan almıştım 8k maus 8k kullandın mı dersen yok 1k kullanıyorum tercih meselesi
hocam rampage zenith modeli rampagenin üst versiyonu diye biliyorum araştırmadım atk a9 serisinde mcusu çöp diye okumuştum kronik sorunlu diye a9 plus nasıl bilmem internetten kronik sorunlara bakmanız lazımPeki rampage mi A9 plus mı
VXE Dragonfly R1se Wireless Mouse 1300 TL olan iyi mi pekiA9 plus
İkisi arasında çok bir fark yok batarya ve buz hissi kaplamasıyla A9 almanı öneririm. Ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan kargo bedavaya geliyor.VXE Dragonfly R1se Wireless Mouse 1300 TL olan iyi mi peki
Rampage olan demiŞu an 2K iken zenith pro çek şu an daha iyi F/P mouse yok. Bahsettiğin 2 mouseyi de kullandım zenith pro açık ara daha iyi ve kaliteli.
Ajazz aj159 pro nasilŞu an 2K iken zenith pro çek şu an daha iyi F/P mouse yok. Bahsettiğin 2 mouseyi de kullandım zenith pro açık ara daha iyi ve kaliteli.