ATK Mercury I alınır mı? ?

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba. Uzun zamandır aynı kulaklığı kullanıyorum James Donkey 710 açıkcasi ses kalitesi olsun rahatlığı olsun hoşuma gidiyor ama açıkçası artık kabloludan sıkıldım o yüzden bu kablosuz kulaklık arayışına girdim ve atk Mercuryi buldum açıkçası tipi hoşuma gitti fiyatı şuan 3200 TL ben alicaguma karar verdiğime 2800 TL di ama stoklar bitince zamlı bir şekilde geri geldi sizce bu fiyata alınır mı? bu kulaklik?

Mchose V9 pro al veya amazon depo dan cloud III wireless bütçen çıkarsa nova 7 al

Mchose V9 pro al veya amazon depo dan cloud III wireless bütçen çıkarsa nova 7 al
Hocam bütçem biraz kısıtlı 3k üstüne çıkamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçem biraz kısıtlı 3k üstüne çıkamam
Ya işin doğrusu ben uzun süre sıkıntı cikartmiyacaj bı kulaklik ariyorum çünkü zırt pırt kulaklık alacak bı durumum yok

Niyeki hani araştırdım ama pek kötü durmuyor
ustekı plastıgı kırılıyor ve kulaklık 400gram drıverında ne bır sarj gostergesı var ne de adam akıllı normal kullanıcıların ısıne yarayacak bır ayar

ustekı plastıgı kırılıyor ve kulaklık 400gram drıverında ne bır sarj gostergesı var ne de adam akıllı normal kullanıcıların ısıne yarayacak bır ayar
anladım peki sizin önerbilceğiniz bir kulaklık varmı

benım butcem 4000bın tl ama bende kafa ustu ıstemedıgım ıcın ıem kulaklık arıyorum
anladım

mchose v9 pro kullanıyorum eq ayarı yapmazsan sesi eski kullandığım kulaklığın %30 u kadar geliyor
hocam peki eq ayuarı dışında bilidğinizx bir sıkınıtıs varmı mesela mesasfesi ne kadar hiç test ettinizmi

anladım

hocam peki eq ayuarı dışında bilidğinizx bir sıkınıtıs varmı mesela mesasfesi ne kadar hiç test ettinizmi
Hocam şöyle eski kulaklığım gamepower fujin pro.O kadar ağır ve baskılı bir kulaklıktı ki başını ağrıtıyordu bir süre sonra.Yeni kulaklığa geçtiğimde tüy gibi geldi ağırlığı 3 te 1 i falan fujin pronun ama sesi daha iyi tabii ki.Çok teknolojik 3 farklı modu var yazılımı desen fena çok ayar var kulaklığın istediğin her şey bulunur.Ancak dışarı çok ses veriyor hemde baya ses veriyor.Böyle yani sade güzel bi kulaklık kaliteli ama max ederi 2,5 k ama bu kötü demek değil gene bu bütçede alabileceğin en iyi kablosuz beyaz kulaklık budur.

Hocam şöyle eski kulaklığım gamepower fujin pro.O kadar ağır ve baskılı bir kulaklıktı ki başını ağrıtıyordu bir süre sonra.Yeni kulaklığa geçtiğimde tüy gibi geldi ağırlığı 3 te 1 i falan fujin pronun ama sesi daha iyi tabii ki.Çok teknolojik 3 farklı modu var yazılımı desen fena çok ayar var kulaklığın istediğin her şey bulunur.Ancak dışarı çok ses veriyor hemde baya ses veriyor.Böyle yani sade güzel bi kulaklık kaliteli ama max ederi 2,5 k ama bu kötü demek değil gene bu bütçede alabileceğin en iyi kablosuz beyaz kulaklık budur.
anladım. önceki kullandığım James Donkey 710 dan kötü olduğunu zannetmiyorum zaten ama şimdi hiç daha önce kablosuz kullanamdım o yüzden sıkınıt yaratırma sorun olurmu bilmediğim için biraz kaygılı yaklaşıyorum. eğer mchose alırsam siyah olanı alacam çünkü sigara kullanıyorum o kulaklık 2 aya sarıya döner :D

fakat bir şey farkettim hiç bir yerde türkçe incelemesi yok yada ben bulamadım

Geri