Neler Yeni

ATK Mercury Kablosuz 2.4 Ghz Kulaklık Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ataberk Sümer
Wraithe yeni gelmiş olup fiyatıyla ve şık tasarımıyla beraber dikkatimi oldukça çeken bir kulaklık oldu, yeni kulaklık olduğu için fazla bir yorum yapılmamış hakkında.
Ne dersiniz? Sizce alınabilecek bir kulaklık olur mu, Şu anda kablolu Corsair Void Rgb Elite kullanıyorum, değiştirmeye değer mi sizce

LİNK

MoonWalk

80+ Silver
Özellikle kulaklık özelinde yıllar boyu elde edilen performans gerek. Diğer markalar dahi yıllar boyu üretim yaparak belli bir kaliteyi yakaladılar ve hâlen pürüzleri bulunuyor. Bu markanın veya farklı markaların pek bilinmeyen ürünleri de kısa süreli deneyimde güzel gelebilir lakin uzun süreli kullanımda hem kullanıcıya göre daha hassas olabilirler hem de iç donanımları şaibeli olabilir. Gecikme belli bir seviyede olur, pil ömrü zaten halledilir, ağırlık dengesi de çözülür, ortalama ses kalitesi elde edilirse iyidir ancak uzun süreli kullanım da önemli bir konu. Markanın mouseları kaliteli görünüyor ancak buna göre kulaklığını kestirmek zor. Bu tür bilinmeyen ürünlerde de olabildiğince ucuza almak en iyisi, misal bu ürünü 1.5k ve altına almak en iyisi olacaktır kampanya, kuponla bir şekilde, memnun etmese bile parası dert olmaz en azından.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Kutlu
Wraithe yeni gelmiş olup fiyatıyla ve şık tasarımıyla beraber dikkatimi oldukça çeken bir kulaklık oldu, yeni kulaklık olduğu için fazla bir yorum yapılmamış hakkında.
Ne dersiniz? Sizce alınabilecek bir kulaklık olur mu, Şu anda kablolu Corsair Void Rgb Elite kullanıyorum, değiştirmeye değer mi sizce

LİNK
Bence sizin kulaklık daha iyi

Top Bottom