Neler Yeni

AtlantisNet Müşteri Memnuniyeti

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Cengiz
Selamlar dostlar, forumun en hızlı internetine sahip üyesiyle tanıştınız mı? :D Şaka bir yana gerçekten çok mutluyum
o yüzden espirili bir giriş yapayım dedim. Ben ki fakir ama gururlu, interneti yüzünden mutsuz bir insandım, taa ki
AtlantisNet fiber le tanışına kadar. İstanbul Esenyurt Yunus emra mahallesinin sakini olarak, acaba fiber internet de
bizi görebilecek mi espiriyle geçen yıllara an itibariyle son vermiş bulunuyorum.

Türkiye de fiber hızda interneti olan kullanıcıların olduğu rivayet edilirdi. Çok hızlıymış, leb demeden leblebi
sonuçlarını karşına çıkarıyormuş. Dedim ki o da ne? yiyiliyor mu? Meğersem, öyle bir şey değilmiş.

AtlantisNet ile fiber hızında internetle tanıştım ve bildiklerimi sizlere de anlatmaya karar verdim.

- AtlantisNet in kendi fiber altyapısı mevcut.
- AtlantisNet e fiber internet başvurusu yaptıktan 2 gün içinde internetinizi kullanabiliyorsunuz.
- AtlantisNet de 1.000Mbps download ve 1.000Mbps upload aylık sadece 240 TL.
- AtlantisNet de modem kiralama ücreti ödemiyorsunuz.
- AtlantisNet de süpriz fatura yok.

:D Allahım, hala mutluyum. 0 ping ile oyun oynamak ne kadar da güzel bir şey miş. Modemi, fiber kabloyu falan
ısırasım geliyor. Artık yıllarca ne yaşadıysam şu diğer firmalar yüzünden, psikolojimin kötü etkilendiğini farkettim.
Mutluluğumu ve duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim. Sağlıcaklı kalın, fiber kalın :)
Nazar değer diye hız testi atmıyorum :d şaka şaka, aşağı da.

Ekran Alıntısı.PNG

şahin doğan

80+ Platinum
Reklamdan farkı yok.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öncelikle Hayırlı olsun Sonrasında kış ayına girdiğimiz için ve sürekli yağmur fırtına kar olacağı için geçmiş olsun :D
Bende Atlantis net kullanıyorum pınar mahallesinde ama benim Atlantis'in alt yapısı olduğu için kablo ile alıyorum Air değil yani :)
Müşteri memnuniyeti iyi gibi sorun sıkıntım olmadı. Misal binada benden başka 1 kişi daha kullanıyormuş sorunu varmıs benımde kapımı çaldılar üst komşunuz için geldik sizde bir şey vamır diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Hayırlı olsun Sonrasında kış ayına girdiğimiz için ve sürekli yağmur fırtına kar olacağı için geçmiş olsun :D
Bende Atlantis net kullanıyorum pınar mahallesinde ama benim Atlantis'in alt yapısı olduğu için kablo ile alıyorum Air değil yani :)
Müşteri memnuniyeti iyi gibi sorun sıkıntım olmadı. Misal binada benden başka 1 kişi daha kullanıyormuş sorunu varmıs benımde kapımı çaldılar üst komşunuz için geldik sizde bir şey vamır diye.
Valla hocam benim ki air değil, Sizin orada durumlar nasıl bilmiyorum ama yunus emre mahallesinde fiber optik kablolar çekildi. Ben fiber kablolu internet aldım.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Valla hocam benim ki air değil, Sizin orada durumlar nasıl bilmiyorum ama yunus emre mahallesinde fiber optik kablolar çekildi. Ben fiber kablolu internet aldım.
Canım benım evine kablo gelebilir ama o kablonun ucuda bir çatıda xd göklerden gelen bir karar var anlayacağın. Sokak daki kaldırımdaki kablolardan gelmiyor.

Screenshot_2022-09-23-15-33-22-730_com.android.chrome.jpg

Aedcre

80+
Esenyurtta oturduğum dönem bende air paketini kullanmıştım. Yağmur, kar döneminde endişelerim vardı fakat hiçbir sıkıntı olmamıştı. Malum bölge de boş port bulmak samanlıkta iğne aramak gibiydi. Muslukları kısmadan dns ve VPN olmadan her yere giriş çıkış yapılabiliyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Canım benım evine kablo gelebilir ama o kablonun ucuda bir çatıda xd göklerden gelen bir karar var anlayacağın. Sokak daki kaldırımdaki kablolardan gelmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Yanlışınız var. Bu kablolar yerden geliyor :D karıştırıyorsunuz hocam. Adamlar kendi fiber altyapılarını çekti. Çatıyla falan alakası yok dediğiniz. Kar - Çamur etki etmez bu olaya.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yanlışınız var. Bu kablolar yerden geliyor :D karıştırıyorsunuz hocam. Adamlar kendi fiber altyapılarını çekti. Çatıyla falan alakası yok dediğiniz. Kar - Çamur etki etmez bu olaya.
Gülüm benim 1000e 1000 alt yapıyı ya air ile yani wifi ile yada kablo alt yapı ile veriliyor kablo alt yapı 1000e 1000de 1k ücreti var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Cengiz
Gülüm benim 1000e 1000 alt yapıyı ya air ile yani wifi ile yada kablo alt yapı ile veriliyor kablo alt yapı 1000e 1000de 1k ücreti var.
yanlışınız var :D arayın AtlantisNet müşteri hizmetlerini sorun :D 0850 471 34 34

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,898
Üyeler
168,361
Son üye
Masive
Top Bottom