AtlantisNet Müşteri Memnuniyeti

@berkaycengiz Seni şanslı boy diğer kelimeyi söyleyemiyorum uyarı veriyorlar. Ben 4 ay önce net bağlattığımda 50mb 100mb 250mb 500mb ve 1gigabit vardı. Hepsini kaldırıp 100mb e kadar ve 1000e1000 yapmışlar 3 ay önce.

Arkadaş haklı bende yunus emre mahallesinde oturuyorum 100 mgbit indirme ve yükleme hız paketini karşıladıklarını söylediler bende modem kablolama hazır sadece pazartesi bina girişinden kablolamahattını tamamlayıp int aktif edicekler
Post automatically merged:

Birde yan binamda türktelekomun fiber int vardı 2 yıl önce fiber çekmiş türktelekom benim olduğum binada vdsl int olduğu olduğu için es geçmişler mahallede başka binalara fiber çekmişler ne kadar sinir bozucu

Son düzenleme:
Selamlar dostlar, forumun en hızlı internetine sahip üyesiyle tanıştınız mı? :D Şaka bir yana gerçekten çok mutluyum
o yüzden espirili bir giriş yapayım dedim. Ben ki fakir ama gururlu, interneti yüzünden mutsuz bir insandım, taa ki
AtlantisNet fiber le tanışına kadar. İstanbul Esenyurt Yunus emra mahallesinin sakini olarak, acaba fiber internet de
bizi görebilecek mi espiriyle geçen yıllara an itibariyle son vermiş bulunuyorum.

Türkiye de fiber hızda interneti olan kullanıcıların olduğu rivayet edilirdi. Çok hızlıymış, leb demeden leblebi
sonuçlarını karşına çıkarıyormuş. Dedim ki o da ne? yiyiliyor mu? Meğersem, öyle bir şey değilmiş.

AtlantisNet ile fiber hızında internetle tanıştım ve bildiklerimi sizlere de anlatmaya karar verdim.

- AtlantisNet in kendi fiber altyapısı mevcut.
- AtlantisNet e fiber internet başvurusu yaptıktan 2 gün içinde internetinizi kullanabiliyorsunuz.
- AtlantisNet de 1.000Mbps download ve 1.000Mbps upload aylık sadece 240 TL.
- AtlantisNet de modem kiralama ücreti ödemiyorsunuz.
- AtlantisNet de süpriz fatura yok.

:D Allahım, hala mutluyum. 0 ping ile oyun oynamak ne kadar da güzel bir şey miş. Modemi, fiber kabloyu falan
ısırasım geliyor. Artık yıllarca ne yaşadıysam şu diğer firmalar yüzünden, psikolojimin kötü etkilendiğini farkettim.
Mutluluğumu ve duygularımı da sizlerle paylaşmak istedim. Sağlıcaklı kalın, fiber kalın :)
Nazar değer diye hız testi atmıyorum :d şaka şaka, aşağı da.

Alıntıyı görüntüle
Dostum hala kullanıyor musun nasıl acaba

Arkadaş haklı bende yunus emre mahallesinde oturuyorum 100 mgbit indirme ve yükleme hız paketini karşıladıklarını söylediler bende modem kablolama hazır sadece pazartesi bina girişinden kablolamahattını tamamlayıp int aktif edicekler
Post automatically merged:

Birde yan binamda türktelekomun fiber int vardı 2 yıl önce fiber çekmiş türktelekom benim olduğum binada vdsl int olduğu olduğu için es geçmişler mahallede başka binalara fiber çekmişler ne kadar sinir bozucu
Nasıl brom güzel mi vaadelin hızları veriyor mu Ping değerleri nasıl vs bilgi alabilir miyim bi de Yunus Emre Mahallesinde bütün binalarda var mı Mesela es geçtiği binalar vs oldu mu ? Yeşilkente oturuyorum Esenyurt inşallah burayada gelicek

Geri