Atlantisnet obse hızı tam veremiyor

Cloudflare Warp VPN kurup bilgisayara birde öyle dene. Belki aşabilirsin o sıkıntıyı geçici olarak.
sanırım düzelti test yapıp atıcam şimdi birde bu ücretsiz ve limitsiz mi acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloudflare Warp VPN kurup bilgisayara birde öyle dene. Belki aşabilirsin o sıkıntıyı geçici olarak.
1710673944599.png

vpn ile yükseliyor düzeliyor dediğin gibi

Son düzenleme:
valorant yayını açıyom genelde onu da denedim 39 ping sabit o da problem değil vpn bi süre sonra ücretli olmazsa güzel
ücretsiz privado vpn var 7 gün deniyosun sonra birdaha yüklüyosun almanya serverı var 2 tane onlardan en yakınına bağlan

Fazla pingin artmaz. Ben oyle stabil hem yayın yaptım hem FPS oyunları oynadım aylarca.

Fazla pingin artmaz. Ben oyle stabil hem yayın yaptım hem FPS oyunları oynadım aylarca.
bana da o yol gözüküyor

ücretsiz privado vpn var 7 gün deniyosun sonra birdaha yüklüyosun almanya serverı var 2 tane onlardan en yakınına bağlan
ona da bakıcam bu attığın ücretliye dönüyor mu bu güzel aslında ama

bana da o yol gözüküyor

ona da bakıcam bu attığın ücretliye dönüyor mu bu güzel aslında ama
7 gün sonra ücretli oluyor ama kart bilgisi girmeden sadece üye olunca 7 gün deneme veriyor ben her hafta yeniden indirip farklı hesap kuruyorum denemeyi siteden etkinleştiriyosun

7 gün sonra ücretli oluyor ama kart bilgisi girmeden sadece üye olunca 7 gün deneme veriyor ben her hafta yeniden indirip farklı hesap kuruyorum denemeyi siteden etkinleştiriyosun
bu söylediğin privado vpn mi öyle

evet

kayıt ol sonra hesap ayarlarına gir 7 gün deneme etkinleşitr uygulamada aktif et kart bilgisi falan verme gerek yok onlara
warp vpne baktım ücretsiz diyor ona ping de iyi oluyor sıkıntı çıkarmadı şimdilik bakalım bir problem olursa onu da denerim sağ ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri