Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
O sırada 2k ya cam mouse pad alan ben
Bak bu harbi beleşe geliyo şuan. Konudaki ürünün yüzeyi bi tık farklı ama bilgilere baktıgımda. Bi de cm02 konusunda çok soran oldu hologramlıyı ondan attımhttps://www.temu.com/goods.html?_bg..._1738613680400_j0e8t120tq&refer_page_sn=10037 dostlar temuda 600 e gelıyor tabı tercıh meselesı bıraz
Siyahını alsam hologramlıyla çok fark var mı ?Bak bu harbi beleşe geliyo şuan. Konudaki ürünün yüzeyi bi tık farklı ama bilgilere baktıgımda. Bi de cm02 konusunda çok soran oldu hologramlıyı ondan attım
hocam monitör üstü aydınlatma nedir ve monitör standıPek sırıtmıyor benim siyah beyaz kasa hariç beyaz gibi hatta
Alıntıyı görüntüle
bu monitör standları pivot monitörler için geçeli oluyor mu
Evet, monitör arkasında 4 vida varsa vesa destekliyor. Kendi standını çıkarıp buna monte ediyorsun. Monitör modeliniz nedir? Veya arkasının fotosunu atarsanız net şekilde söyleyebilirim.bu monitör standları pivot monitörler için geçeli oluyor mu
Lg 24” Ultragear 24GS65F-B 1ms vardı sanırım 4 tane vidaEvet, monitör arkasında 4 vida varsa vesa destekliyor. Kendi standını çıkarıp buna monte ediyorsun. Monitör modeliniz nedir? Veya arkasının fotosunu atarsanız net şekilde söyleyebilirim.
Evet destekliyor, aynı monitörü kuzenime kurmuştum 2ay önce.Lg 24” Ultragear 24GS65F-B 1ms vardı sanırım 4 tane vida
fotoda göründüğü gibi ürünler vergi dahil 981 tl ye geliyor değer miEvet, monitör arkasında 4 vida varsa vesa destekliyor. Kendi standını çıkarıp buna monte ediyorsun. Monitör modeliniz nedir? Veya arkasının fotosunu atarsanız net şekilde söyleyebilirim.
Değer zaten mousepad 600 e geliyor kredi kampanyası falan bulfotoda göründüğü gibi ürünler vergi dahil 981 tl ye geliyor değer mi