Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,973
amazonTemudamı amazondamı
amazonTemudamı amazondamı
Muhtemelen gümrük fiyatındandır amazonla bi konuş isterzenamazon
Çok yüksek ihtimal o yüzden ben onu unutmuşumMuhtemelen gümrük fiyatındandır amazonla bi konuş isterzen
Belki bu konuda yardım ederler diğer modeller geçer aslında ama yinede geçmiyorsa temudan alÇok yüksek ihtimal o yüzden ben onu unutmuşum
bi bug olmuş prime olan hesapla alınamıyomuş prime olmayan hesapla alınabiliyomuşBelki bu konuda yardım ederler diğer modeller geçer aslında ama yinede geçmiyorsa temudan al
He iyi ozaman h.obi bug olmuş prime olan hesapla alınamıyomuş prime olmayan hesapla alınabiliyomuş
eyvallahHe iyi ozaman h.o
Hocam kargo ücreti nasıl oldu peki?bi bug olmuş prime olan hesapla alınamıyomuş prime olmayan hesapla alınabiliyomuş
Aynı çıktıHocam kargo ücreti nasıl oldu peki?
Hocam ben prime olmayan hesaptada adres hatası alıyorum garip bir şekilde. Müşteri temsilcisi katalog hatası diyor nedense.Aynı çıktı
ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor ben dün talep açtırmıştım 2 3 güne sonuçlanırHocam ben prime olmayan hesaptada adres hatası alıyorum garip bir şekilde. Müşteri temsilcisi katalog hatası diyor nedense.
Hocam bana 48 saat içinde sonuçlanır dediler ama hiç inanmıyor.ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor ben dün talep açtırmıştım 2 3 güne sonuçlanır