Atx kasa önerisi yapabilcek

şimdi hocam fiyatı düşünülünce 130r baya cazip ondan ilk öneri bu
sonra bu akvaryum değil ama baya iyi bi kasa
bunu da kullanan bi tanıdığım baya öneriyodu. ben h5 flow kullandım ve rezaletti ondan niye aldın diye kötülediğimde alakaları olmadığını söyledi arkdaş da h5 flow almış başta memnun kalmayınca iade edip h6 flow a geçmiş ve bariz kalite farkı var dedi çok memnunmuş
fanlı fansız 2 seçenek var tercih senin ama nzxt nin fanları iyidir

bunu da kullanan bi tanıdığım baya öneriyodu. ben h5 flow kullandım ve rezaletti ondan niye aldın diye kötülediğimde alakaları olmadığını söyledi arkdaş da h5 flow almış başta memnun kalmayınca iade edip h6 flow a geçmiş ve bariz kalite farkı var dedi çok memnunmuş
ben hala lianli v100r deyim ya güzel ve fiyatı çok iyi geliyor :D

Sizce hangisi hocam 130r güzel ama ona özel seri anakart varmış benim aldığım başka markada ondan iptal ettim

Sizce hangisi hocam 130r güzel ama ona özel seri anakart varmış benim aldığım başka markada ondan iptal ettim
özel seri anakart ne hocam nalamadım her anakartı destekliyo bu kasaların hepsi. ben ya 130r ya da h6 flow öneririm. ha bide hala 100r pz de önerilerim arasında

güzellik göreceli kişşiden kişiye değişir ama bi yerden sonra kasa diyip geçemiyosun kalitede önemli
Enson aldığım parça kalitesi rezaletti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özel seri anakart ne hocam nalamadım her anakartı destekliyo bu kasaların hepsi. ben ya 130r ya da h6 flow öneririm. ha bide hala 100r pz de önerilerim arasında

Enson aldığım parça kalitesi rezaletti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha bu ayak. onu bilmiyorum satıcıya sor veya msi ın sitesinden bak. ama msi kasaları destekler büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,248
Üyeler
190,715
Son üye
zambakçiçeği
Geri