SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,121
şöyle bi şey buldum nasıl bilmiyorum ama
Üst Max 240mm destekliyorşöyle bi şey buldum nasıl bilmiyorum ama
şimdi hocam fiyatı düşünülünce 130r baya cazip ondan ilk öneri buSiyah
ben hala lianli v100r deyim ya güzel ve fiyatı çok iyi geliyorşimdi hocam fiyatı düşünülünce 130r baya cazip ondan ilk öneri bu
sonra bu akvaryum değil ama baya iyi bi kasa
bunu da kullanan bi tanıdığım baya öneriyodu. ben h5 flow kullandım ve rezaletti ondan niye aldın diye kötülediğimde alakaları olmadığını söyledi arkdaş da h5 flow almış başta memnun kalmayınca iade edip h6 flow a geçmiş ve bariz kalite farkı var dedi çok memnunmuş![]()
MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Siyah ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Siyah ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Siyah ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fanlı fansız 2 seçenek var tercih senin ama nzxt nin fanları iyidir![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
130r da çok makul bi fiyatta ve v100r dan kat kat iyiben hala lianli v100r deyim ya güzel ve fiyatı çok iyi geliyor![]()
kasa kasadır bence ya130r da çok makul bi fiyatta ve v100r dan kat kat iyi
güzellik göreceli kişşiden kişiye değişir ama bi yerden sonra kasa diyip geçemiyosun kalitede önemlikasa kasadır bence yagüzel dursun kafi
Sizce hangisi hocam 130r güzel ama ona özel seri anakart varmış benim aldığım başka markada ondan iptal ettimşimdi hocam fiyatı düşünülünce 130r baya cazip ondan ilk öneri bu
sonra bu akvaryum değil ama baya iyi bi kasa
bunu da kullanan bi tanıdığım baya öneriyodu. ben h5 flow kullandım ve rezaletti ondan niye aldın diye kötülediğimde alakaları olmadığını söyledi arkdaş da h5 flow almış başta memnun kalmayınca iade edip h6 flow a geçmiş ve bariz kalite farkı var dedi çok memnunmuş![]()
MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Siyah ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Siyah ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW Siyah ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fanlı fansız 2 seçenek var tercih senin ama nzxt nin fanları iyidir![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hava akışı iyi olsun bir degüzellik göreceli kişşiden kişiye değişir ama bi yerden sonra kasa diyip geçemiyosun kalitede önemli
özel seri anakart ne hocam nalamadım her anakartı destekliyo bu kasaların hepsi. ben ya 130r ya da h6 flow öneririm. ha bide hala 100r pz de önerilerim arasındaSizce hangisi hocam 130r güzel ama ona özel seri anakart varmış benim aldığım başka markada ondan iptal ettim
Enson aldığım parça kalitesi rezalettigüzellik göreceli kişşiden kişiye değişir ama bi yerden sonra kasa diyip geçemiyosun kalitede önemli
özel seri anakart ne hocam nalamadım her anakartı destekliyo bu kasaların hepsi. ben ya 130r ya da h6 flow öneririm. ha bide hala 100r pz de önerilerim arasında
ha bu ayak. onu bilmiyorum satıcıya sor veya msi ın sitesinden bak. ama msi kasaları destekler büyük ihtimalleEnson aldığım parça kalitesi rezaletti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 8.046,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Destekliyor onda problem yok sizin kasada nasıl duruyorha bu ayak. onu bilmiyorum satıcıya sor veya msi ın sitesinden bak. ama msi kasaları destekler büyük ihtimalle