Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Ne telefon ne bilgisayarda gözükmüyor.
Pairing yapman gerekiyor. Cihaz kutusundaki kağıtta yazıyor olması lazım.Ne telefon ne bilgisayarda gözükmüyor.
Bana daha gelmedi hocam klavye o yüzden bilmiyorum da pairing nedir?Pairing yapman gerekiyor. Cihaz kutusundaki kağıtta yazıyor olması lazım.
Klavye kaç gün içinde geldi?Ne telefon ne bilgisayarda gözükmüyor.
Eşleşme yapıyor bi süre sonra bağlanıyor. Tuşlardan yapılıyordu da her klavyenin farklı uğraşasım gelmedi kablolu kullanıyorum ben tüm klavyeleri.Bana daha gelmedi hocam klavye o yüzden bilmiyorum da pairing nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye kaç gün içinde geldi?
Dongle ile kullansam nasıl bir düzeyde gecikme olur? FPS oyunları oynamıyorum sorun çıkarır mı? (kabloluya göre)Eşleşme yapıyor bi süre sonra bağlanıyor. Tuşlardan yapılıyordu da her klavyenin farklı uğraşasım gelmedi kablolu kullanıyorum ben tüm klavyeleri.
Pairing yapman gerekiyor. Cihaz kutusundaki kağıtta yazıyor olması lazım.
Tamam yaptım.bunun kısa yolu felan vardı kutu ıcerısıne bı bakın
Competitive oynamıyorsan çok farketmezsin.Dongle ile kullansam nasıl bir düzeyde gecikme olur? FPS oyunları oynamıyorum sorun çıkarır mı? (kabloluya göre)
Bluetooth modunda fn +1 basılı tut bendede bulmamıştıNe telefon ne bilgisayarda gözükmüyor.
Kusucam artik f75 gormek istemiyorum
Dene bizede haber ver . Kurutmayı unutmadaArkadaşlar bir şey daha soracağım keycapsleri direkt su sabun ile yıkasak sorun olur mu? Altını zaten süpürge makinesi ile temizlicem.