Neler Yeni

Aula f75 de tuşlar yanlış çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
efegulhan81
2 gün önce klavyeyi aldım herşeyi güzel South olarak geldi neyse normal klavyelerde parantez açıp kapama() tuşları 8 ve 9 dur ancak bu klavyede 9 ve 0 olarak yazıyor üstüne bunun haricinde eşittir işareti farklı yerde ve basınca çalışmıyor başka işaret çıkıyor noktalı virgül olan tuşa basıyorum olmuyor başka tuşa basınca oluyor

Özetle Klavyenin üstünde yazan harflerle veya şekillerle , tuşa bastığımda çıkan harf ve şekillerin hiçbir alakası yok örneğin shift + 8 yapıyorum parantez açıyor

IMG_20241127_081925.jpg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Emir
Türkçe klavye olarak kullandığınız için öyle.Tüm türkçe kullandığınız klavyelerde bu olur

saironsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Aruti
probleminizin sebebi klavyenin ingilizce tuş dizilimine sahip olması olabilir

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
2 gün önce klavyeyi aldım herşeyi güzel South olarak geldi neyse normal klavyelerde parantez açıp kapama() tuşları 8 ve 9 dur ancak bu klavyede 9 ve 0 olarak yazıyor üstüne bunun haricinde eşittir işareti farklı yerde ve basınca çalışmıyor başka işaret çıkıyor noktalı virgül olan tuşa basıyorum olmuyor başka tuşa basınca oluyor

Özetle Klavyenin üstünde yazan harflerle veya şekillerle , tuşa bastığımda çıkan harf ve şekillerin hiçbir alakası yok örneğin shift + 8 yapıyorum parantez açıyor

Alıntıyı görüntüle
Hocam klavyen sağlam şimdi bi tane Türkçe klavye bul tamam mı shift 8 yap sonra bu klavyede shift 8 yap aynı şeyler çıkacak. Çünkü klavye İngilizce düzene sahip fakat pcnde Türkçe düzen aktif bizdede öyle bu arada istersen dil ayarlarına girip İngilizce klavye ekledikten sonra win space tuşu ile aralarında geçiş yapabilirsin o zaman klavyenin üzerindeki tuşlar ekrana bastırılacak. Bir problem yok yani şu anda.

Top Bottom