Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

Ukhai

80+ Bronze
Merhabalar bugün itibariyle Aula F75 elime ulaştı sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz. Ben beyaz modelini almıştım klavye çok güzel duruyor ve bazı arkadaşlar Blue Switch geleceğini söylemişti fakat Leabog Reeper Switch var sesi muazzam güzel.
Kutu içeriğinden 1 adet kablo ve keycaps çıkartma aparatı ve 4 yedek switchle geliyor bir de koruyucu klavye kabı var bunlara ek olarak bluetooth, 2.4 GHZ, ve kablolu çalıştırmayla alakalı bir kullanma klavuzu var.
Edit: Klavye kronik sorunlu çıktı bir çok kişinin de yaşadığı üzere bazı tuşlar çalışmıyor.

Son düzenleme:

flamerood

80+
hayırlı olsun hocam bir sorunu var mı daha önce ulaşanlar oldu onlarda bir sıkıntı yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
sedat cenan
bende sipariş vereceğim fakat 110tl krediyi bekliyorum bide size bir sorum var bu klavye valorant gibi fps oyunları için ideal olurmu tepkime süresi nedir

Ukhai

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun hocam bir sorunu var mı daha önce ulaşanlar oldu onlarda bir sıkıntı yoktu.
Şuan deniyorum hocam bir sıkıntı göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende sipariş vereceğim fakat 110tl krediyi bekliyorum bide size bir sorum var bu klavye valorant gibi fps oyunları için ideal olurmu tepkime süresi nedir
Ben hem normal kullanım için hem de oyunlar için aldım ikisi içinde ideal hocam. Bluetooth ile kullanımda çok az bir ms farkı olabilir fakat o da önemli değil.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Doğukan
multimedya tekerleğinde problem var mı denedin mi

Burak5359

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak Demir
Beyler bunu kodlarla modlarla nasıl ucuza alabilirim? Yardımcı olur musunuz? Sistem topluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,544
Üyeler
163,339
Son üye
smacexpress27
Top Bottom