Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

Ukhai

80+ Bronze

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
raşit özbek
Bu tarz klavyelerin mekaniği güzel fakat ben numpad olan ve türkçe klavye arıyorum bi türlü bulamadım

Ukhai

80+ Bronze
Bu tarz klavyelerin mekaniği güzel fakat ben numpad olan ve türkçe klavye arıyorum bi türlü bulamadım
Hem %90 hem de Türkçe mekanik klavyeler var fakat klasik blue, red switchden öteye gidemiyorlar bu şekilde farklı switchler yanlış bilmiyorsam ingilizce klavyelerde mevcut.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Doğukan
Uygunsuz davranış
sana bozuk geldi diye ona da mi bozuk gelecek gevsek gevsek konusma dostum
kardeşim sen ahraz falan mısın hayırdır ne bu toxicliğin belki ben çalıştıramamışımdır belki temudan alınanlar için kronik bi problemdir nickinde ki testo yüzünden sana özel birey muamelesi yapacağım alttan alacağım belli ki küçük bi kardeşimizsin

Spectre_zz

80+ Bronze
kardeşim sen ahraz falan mısın hayırdır ne bu toxicliğin belki ben çalıştıramamışımdır belki temudan alınanlar için kronik bi problemdir nickinde ki testo yüzünden sana özel birey muamelesi yapacağım alttan alacağım belli ki küçük bi kardeşimizsin
Anime var profil fotografinda alttan alsan ne olur östrojen

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Doğukan
Anime var profil fotografinda alttan alsan ne olur östrojen
la iyi ki dışarıda falan denk gelmiyonuz şöyle sanal faresi gibi forumlarda ötüyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral sen caz yapıyon ya
o değil eleman benim apex konumda mcu araştırmaktan helak oldu 500 tllik mouse için burda bozuk gelse nolur gelmese nolur diyor bunlar seçmece ya

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mert ash
la iyi ki dışarıda falan denk gelmiyonuz şöyle sanal faresi gibi forumlarda ötüyonuz

o değil eleman benim apex konumda mcu araştırmaktan helak oldu 500 tllik mouse için burda bozuk gelse nolur gelmese nolur diyor bunlar seçmece ya
testo adam ya boşver

Spectre_zz

80+ Bronze

Baskasiyla karistirdin herhalde 1000tlye klavye almissiniz hala konusuyosunuz disarda denk gelsen ne olur gevrek

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mert ash
engelleyip geçtim ben bunun gibileri raporlayıp engelliyorum

Hermitus

80+ Bronze
Arkadaşlar gece kullanırken harfler görünüyor mu? Resimlerde tuşlardan ışık geçmediğini gördüm o yüzden sormak istedim.

Top Bottom