pcmasterrace
80+ Bronze
Şans işi bazen veriyor bazen vermiyor. Dene şansını.Reis 920 tl oluyor sepete eklediğimde. Emin misin
Şans işi bazen veriyor bazen vermiyor. Dene şansını.Reis 920 tl oluyor sepete eklediğimde. Emin misin
Denedim hocam çalışıyor bir sıkıntı yok.multimedya tekerleğinde problem var mı denedin mi
Hem %90 hem de Türkçe mekanik klavyeler var fakat klasik blue, red switchden öteye gidemiyorlar bu şekilde farklı switchler yanlış bilmiyorsam ingilizce klavyelerde mevcut.Bu tarz klavyelerin mekaniği güzel fakat ben numpad olan ve türkçe klavye arıyorum bi türlü bulamadım
sana bozuk geldi diye ona da mi bozuk gelecek gevsek gevsek konusma dostumne saçmalıyon la benim multimedya tekerleği bozuk geldi o yüzden soruyorum ne demek olsa nolur olmasa nolur
kardeşim sen ahraz falan mısın hayırdır ne bu toxicliğin belki ben çalıştıramamışımdır belki temudan alınanlar için kronik bi problemdir nickinde ki testo yüzünden sana özel birey muamelesi yapacağım alttan alacağım belli ki küçük bi kardeşimizsinsana bozuk geldi diye ona da mi bozuk gelecek gevsek gevsek konusma dostum
kral sen caz yapıyon yasana bozuk geldi diye ona da mi bozuk gelecek gevsek gevsek konusma dostum
Anime var profil fotografinda alttan alsan ne olur östrojenkardeşim sen ahraz falan mısın hayırdır ne bu toxicliğin belki ben çalıştıramamışımdır belki temudan alınanlar için kronik bi problemdir nickinde ki testo yüzünden sana özel birey muamelesi yapacağım alttan alacağım belli ki küçük bi kardeşimizsin
la iyi ki dışarıda falan denk gelmiyonuz şöyle sanal faresi gibi forumlarda ötüyonuzAnime var profil fotografinda alttan alsan ne olur östrojen
o değil eleman benim apex konumda mcu araştırmaktan helak oldu 500 tllik mouse için burda bozuk gelse nolur gelmese nolur diyor bunlar seçmece yakral sen caz yapıyon ya
testo adam ya boşverla iyi ki dışarıda falan denk gelmiyonuz şöyle sanal faresi gibi forumlarda ötüyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
o değil eleman benim apex konumda mcu araştırmaktan helak oldu 500 tllik mouse için burda bozuk gelse nolur gelmese nolur diyor bunlar seçmece ya
Baskasiyla karistirdin herhalde 1000tlye klavye almissiniz hala konusuyosunuz disarda denk gelsen ne olur gevrekla iyi ki dışarıda falan denk gelmiyonuz şöyle sanal faresi gibi forumlarda ötüyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
o değil eleman benim apex konumda mcu araştırmaktan helak oldu 500 tllik mouse için burda bozuk gelse nolur gelmese nolur diyor bunlar seçmece ya