Neler Yeni

Aula F75 elime ulaştı. Neler yapmam lazım?

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Avseros
Arkadaşlar şimdi geldi fakat daha önce hiç kablosuz ürün kullanmadım ve bilgisayarımda şuan eski olduğu için bluetooth yok. Ürünü nasıl kullanmam lazım? Wirleess USB'yi bilgisayara taktığımda kablolu gibi, şarj gerekmeden kullanabilir miyim?

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali sancak
Arkadaşlar şimdi geldi fakat daha önce hiç kablosuz ürün kullanmadım ve bilgisayarımda şuan eski olduğu için bluetooth yok. Ürünü nasıl kullanmam lazım? Wirleess USB'yi bilgisayara taktığımda kablolu gibi, şarj gerekmeden kullanabilir miyim?
ister kablolu ister bluetooth, ister alıcı ile kullanırsın arkada ufak bi tuş var ona dikkat et

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Avseros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ister kablolu ister bluetooth, ister alıcı ile kullanırsın arkada ufak bi tuş var ona dikkat et
Kablosuz USB'yi takınca, sanki kabloluymuş gibi şarj sıkıntısı çekmeden kullanabilir miyim? Şarj sadece bluetooth için mi yani? İlk kablosuz ürünüm, mağaramdan yeni çıkmış gibi hissediyorum.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ürünü 2.4ghz'ye alman lazım. Usb dongle takılı ise . Dongle ile kullanırsan şarz biter .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece kablolu kullanırsan şarz'a gerek kalmaz.

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Eren Erkaşda
Harici Bluetooth adaptörü alabilirsin (bt), Klavyenin arkasında gelen usb (dongle) (2.4 g) ile kullanabilirsin veya direkt kablolu bağlantı yapabilirsin, Bu arada konu dışı pardon ama ayın kaçında sipariş vermiştin

Kablosuz yaptığın her bağlantı için şarj kullanır bu arada.

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali sancak
Kablosuz USB'yi takınca, sanki kabloluymuş gibi şarj sıkıntısı çekmeden kullanabilir miyim? Şarj sadece bluetooth için mi yani? İlk kablosuz ürünüm, mağaramdan yeni çıkmış gibi hissediyorum.
Evet şarj gider. Mecbur değilse tavsiyem kablolu kullanman. Çünkü şarjı iyi süre gitmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r
Harici Bluetooth adaptörü alabilirsin (bt), Klavyenin arkasında gelen usb (dongle) (2.4 g) ile kullanabilirsin veya direkt kablolu bağlantı yapabilirsin, Bu arada konu dışı pardon ama ayın kaçında sipariş vermiştin

Kablosuz yaptığın her bağlantı için şarj kullanır bu arada.
7 kasım dün geldi. 13 gün sürdü

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Avseros
Ya şimdi dışarı çıkıcam bilgisayarı kapattım fakat bunun ışığı falan bastığımda yanıyor hala şarjı bitmesin diye nasıl yapabilirim?

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat
Ya şimdi dışarı çıkıcam bilgisayarı kapattım fakat bunun ışığı falan bastığımda yanıyor hala şarjı bitmesin diye nasıl yapabilirim?
2.4ghz ve BT yazan yön tuşunu tam orta kısıma getir klavye kapanıcak

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali sancak
tuşun ortası kablolu kısım oraya getirirsen bilgisayar kapanınca güç kesilir.

Top Bottom