Arkadaşlar şimdi geldi fakat daha önce hiç kablosuz ürün kullanmadım ve bilgisayarımda şuan eski olduğu için bluetooth yok. Ürünü nasıl kullanmam lazım? Wirleess USB'yi bilgisayara taktığımda kablolu gibi, şarj gerekmeden kullanabilir miyim?
ister kablolu ister bluetooth, ister alıcı ile kullanırsın arkada ufak bi tuş var ona dikkat etArkadaşlar şimdi geldi fakat daha önce hiç kablosuz ürün kullanmadım ve bilgisayarımda şuan eski olduğu için bluetooth yok. Ürünü nasıl kullanmam lazım? Wirleess USB'yi bilgisayara taktığımda kablolu gibi, şarj gerekmeden kullanabilir miyim?
Kablosuz USB'yi takınca, sanki kabloluymuş gibi şarj sıkıntısı çekmeden kullanabilir miyim? Şarj sadece bluetooth için mi yani? İlk kablosuz ürünüm, mağaramdan yeni çıkmış gibi hissediyorum.ister kablolu ister bluetooth, ister alıcı ile kullanırsın arkada ufak bi tuş var ona dikkat et
Evet şarj gider. Mecbur değilse tavsiyem kablolu kullanman. Çünkü şarjı iyi süre gitmiyor.Kablosuz USB'yi takınca, sanki kabloluymuş gibi şarj sıkıntısı çekmeden kullanabilir miyim? Şarj sadece bluetooth için mi yani? İlk kablosuz ürünüm, mağaramdan yeni çıkmış gibi hissediyorum.
Rgbsi ne kadar gidiyor hocamEvet şarj gider. Mecbur değilse tavsiyem kablolu kullanman. Çünkü şarjı iyi süre gitmiyor.
Hocam tam bir şey söyleyemem yalan olur ama doğal olarak rgb açıkken normalden 2-3 kat hızlı gidiyor.Rgbsi ne kadar gidiyor hocam
7 kasım dün geldi. 13 gün sürdüHarici Bluetooth adaptörü alabilirsin (bt), Klavyenin arkasında gelen usb (dongle) (2.4 g) ile kullanabilirsin veya direkt kablolu bağlantı yapabilirsin, Bu arada konu dışı pardon ama ayın kaçında sipariş vermiştin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz yaptığın her bağlantı için şarj kullanır bu arada.
2.4ghz ve BT yazan yön tuşunu tam orta kısıma getir klavye kapanıcakYa şimdi dışarı çıkıcam bilgisayarı kapattım fakat bunun ışığı falan bastığımda yanıyor hala şarjı bitmesin diye nasıl yapabilirim?
tuşun ortası kablolu kısım oraya getirirsen bilgisayar kapanınca güç kesilir.Ya şimdi dışarı çıkıcam bilgisayarı kapattım fakat bunun ışığı falan bastığımda yanıyor hala şarjı bitmesin diye nasıl yapabilirim?
Şimdi 2.4 ghz wireless için ise BT ne işe yarıyor?tuşun ortası kablolu kısım oraya getirirsen bilgisayar kapanınca güç kesilir.